Į svečius atvyko Natalijos bei Deivydo kolegos - grupės „Pikaso“, „Mokinukės“, dainininkai Andrius Rimiškis, Mino, taip pat „Yva“ merginos.

Ir ko tik Zvonkų šeimyna neapdainavo: skambėjo kūriniai ir apie jųdviejų meilę, ir apie nesutarimus, smulkius šeimos konfliktus, ir netgi apie Lietuvą. Beje, viename pasirodyme netikėtai išvysime ir Natalijos šokių partnerį Liną Lukošiūną, prie kurio dainininkė itin meiliai glaustėsi.

Debiutinio dueto koncerto filmavimo pasižiūrėti atvyko ne tik Zvonkų šeimos draugai, bet ir patys artimiausieji: Deivydo mama Janina ir Natalijos tėvai Jonas su Natalija. Juos dainininkai nuo scenos pasveikino su pavasariu, o mamas – ir su artėjančia Motinos diena.

Natalijos ir Deivydo Zvonkų koncertas bus parodytas per LNK pirmąjį gegužės savaitgalį. „Klubas.lt“ vaizdo siužete – scenos spindesys ir užkulisių šurmulys.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją