Ne tik dėl pirmą kartą išbandyto povandeninio nardymo, aplankytų garsiųjų Gizos piramidžių – tai buvo pirmos bendros ilgą laiką slapukavusios ir savo draugystę slėpusios poros atostogos tolimoje šalyje.

„Ir nardėme, ir į Kairą važiavome, ir su visureigiais pas beduinus į dykumą važiavome“, - apie atostogų įspūdžius pasakojo S.Skambinas. Vienintelis dalykas, kuris jį nemaloniai nustebino – perdėtas arabų svetingumas. „Už rankovės griebia, tempia, draugais vadina. Kai pirmomis dienomis užeidavome į parduotuvėlę, išleisdavo tik po valandos. Ir tą, ir tą siūlo, ir arbata vaišina. Galvojome, kad nieko nepamatysime, jei vaikščiosime į visas parduotuvėles“, - sakė Hurgadoje kartu su K. Krysko ilsėjęsis S.Skambinas.

Galbūt prieš pusmetį LNK laidoje „Šok su žvaigžde“ tarp partnerių užsimezgusi pažintis įgauna pagreitį? „Laikas parodys, - kiek sutrikęs sakė S.Skambinas. – Kas ten žino, kaip bus gyvenime. Kartais pats už save pilnai negali atsakyti, o čia – už abu žmones“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją