„Per tris mėnesius turėjau išmokti kalbėti kitomis, visiškai svetimomis kalbomis, dainuoti. Taip pat teko lankyti specialias judesio pamokas, kad įsijausčiau į karo meto moters vaidmenį“, – pasakojo E. Gonzalez.

Jai pritarė ir Supermeno vaidmeniu išgarsėjęs H. Cavillas, kuris neslėpė, jog dirbti su G. Ritchie labai įdomu, tačiau nelengva.

„Susirinkę į filmavimo aikštelę dažnai dar nežinodavome viso filmavimo plano, todėl bandydavome įvairius variantus, lokacijas. Dažnai improvizuodavome, tad tekdavo su tam tikrais judesiais bei mimikomis pavargti priešais veidrodį. Tai labai neįprasta, nes kitur iš anksto viskas suplanuojama iki menkiausių detalių. O čia Guy siekė tobulumo – jei jam nepatikdavo vaizdas, bandydavom viską keisti tol, kol jis sakydavo „gerai, dabar jau galime skirstytis“. Neabejoju, kad būtent dėl to žiūrovai ir vertina jo filmus – viskas padaroma ne taip, kaip suplanuota ant popieriaus, o taip, kaip geriausiai atrodo ekrane“, – pranešime spaudai sakė ne su vienu garsiu režisieriumi dirbęs H. Cavillas.

Naujame filme G. Ritchie pasakoja tikrais įvykiais paremtą istoriją. „Nedžentelmeniško karo ministerija“ – apie tai, kaip matydama greitą ir bauginantį Hitlerio progresą, britų kariuomenė nusprendžia savo džentelmeniškumą išleisti trumpų atostogų ir suplanuoja beprotiškos drąsos ir įžūlumo reikalaujančią operaciją priešo užnugaryje.

Jai vadovauti patikima Gustavui „Gasui“ Marč-Filipsui (aktorius Henry’is Cavillas) – puikiam kariui, bet aikštingam, ūmaus būdo ir galimai porą galvos varžtų jau pametusiam vyrukui. Išklausęs planą, Gasas tik linkteli, surenka kompaktišką tokių pat kaip ir jis išprotėjusių kolegų komandą ir išsiruošia vykdyti užduoties.

„Aso Maveriko“ prodiuserių ir G. Ritchie bendras darbas „Nedžentelmeniško karo ministerija“ į Lietuvos kino teatruos atkeliauja šį penktadienį, balandžio 19 dieną.

Filmo anonsas: