Ir net jei juostos veikėjai jau yra puikiai žinomi žiūrovams, pavyzdžiui, Godzilą bus galima pamatyti kiek pasikeitusią.

„Kad Godzila turėtų atrodyti kitaip žinojau nuo pat pradžių. Tačiau nesinorėjo tiesiog pridėti ar atimti detalių, kurios tik pakeistų herojaus išvaizdą. Pokyčiai būtinai turėjo būti susiję su pačia istorija, su pasakojama legenda“, – pranešime spaudai teigia režisierius Adamas Wingardas.

Jis pasakoja, kad nors pakeitimai nebus drastiški, žiūrovai juos tikrai pastebės.

„Filmo anonse jau galima matyti ryškią rožinę detalę, to niekaip negalėjome slėpti iki premjeros, nes jau paviešinome pirmuosius kadrus. Man labai patinka naujoji Godzilos išvaizda, ji tarsi pasako, kad tai visiškai nauja istorija, tačiau ji yra tęsinys to, kas jau buvo parodyta anksčiau“, – mįslingai užsimena režisierius.

Naujasis fantastinių efektų kupinas nuotykių filmas „Godzila ir Kongas: nauja imperija“ pasakos apie įvairiose pasaulio vietose iš žemės gelmių paviršiaus link imančias judėti bauginančias priešistorines būtybes, apie kurių egzistavimą žmonija iki šiol visiškai neįsivaizdavo. Pirmoji mūsų gynybos linija jų kelyje – galingasis Kongas. Tačiau ir jis vienas yra bejėgis prieš žiaurių padarų galybę ir skaičių. Tad į pagalbą Kongui ir žmonijai ateina Godzila!

Jųdviejų kovą su blogiu bei kuo ji baigsis mes išvysime jau nuo kito penktadienio, kovo 29 dienos, kuomet kino ekranuose pasirodys itin laukiama juosta „Godzila ir Kongas: nauja imperija“.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją