Specialaus premjerai skirto renginio metu prie kino teatro "Coca-Cola Plaza" Vilniuje susirinks perdaryti automobiliai, tarpusavyje besivaržantys dėl geriausio ir originaliausio vardo bei nugalėtojui atiteksiančio prizo: "Sony PlayStation II" ir žaidimo "NFS Most Wanted", rašoma pranešime žiniasklaidai.

"Tikimės, jog pavyks surengti išskirtinę šio jau kultiniu tapusio filmo premjerą ir parodyti, jog per beveik penkerius metus, kai pasirodė pirmoji filmo "Greiti ir įsiutę" dalis, ir Lietuvoje jau atsirado dėmesio vertų perdarytų automobilių", - teigė "TR" klubo prezidentas Robertas Daskevičius.

Į išankstinę premjerą susirinkusieji galės stebėti ir radijo bangomis valdomų automobilių modelių (HPI RACING) pasirodymus. Mažųjų automobilių varžybos, organizatorių teigimu, bus ne ką mažiau įspūdingos negu kino ekrane vyksiančios lenktynės.

Renginį organizuojantis automobilių klubas "Tai Realu" prieš filmo premjerą pristatys ir balandį vykusio renginio "4 ratais į Europos Sąjungą 2006" vaizdo medžiagą.

Specialiai sukurtame filme žiūrovai išvys trejus metus iš eilės vykusios automobilių klubų fiestos akimirkas, išgirs trumpus interviu su renginio dalyviais, pamatys įspūdingiausius šių metų fiestos pasirodymus.

„20 minučių trukmės filmas apie renginį buvo specialiai filmuotas ir ruoštas, tad jis turėtų būti įdomus ir dalyvavusiems renginyje, ir apskritai jo nemačiusiems“, - sakė R.Daskevičius.

Vakare bus parodyta ir išankstinė filmo "Greiti ir įsiutę 3: Tokijo lenktynės" premjera. Specialus filmo premjerai skirtas renginys prasidės 21 val., filmo pradžia numatyta 22 val. didžiojoje kino teatro salėje.

Po pirmųjų dviejų dalių apie nelegalias lenktynes šįkart „Greiti ir įsiutę 3: Tokijo lenktynės“ veiksmas persikelia į Tokiją. Tai įtempto siužeto filmas apie žiaurų Japonijos kriminalinį pasaulį, kur vienintelis būdas išmokėti skolas, - tai rizikuoti dalyvauti mirtinai pavojingose lenktynėse, kur sumos statomos už gyvybę arba mirtį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją