Buvo prognozuojama, kad kritikų supeiktas "Universal Pictures" filmas šį savaitgalį uždirbs maždaug 20 mln. JAV dolerių ir atsiliks nuo "Iksmenų: žūtbūtinio mūšio" (X-Men: The Last Stand), tačiau jie antrąjį demonstravimo savaitgalį turėjo tenkintis 2-ąja vieta ir 34,4 mln. JAV dolerių.

Tikrai nedaug kas tikėjosi, kad "Išsiskyrimas" nutrauks buvusios "Draugų" žvaigždės filmų vidutiniškų uždarbių tradiciją.

Pernai pasirodė du J.Aniston filmai; "Sugundytas" (Derailed) uždirbo iš viso 36 mln. JAV dolerių, o "Sklinda gandai" (Rumor Has It) - 43 milijonus.

Tad aktorė dar neprisiveja buvusio vyro Brado Pitto ir neseniai jo vaiką pagimdžiusios Angelinos Jolie, kurių bendras filmas "Ponas ir ponia Smitai" (Mr. & Mrs. Smith) pernai uždirbo 186 mln. JAV dolerių.

"Išsiskyrimas", kurį pastatyti kainavo 52 mln. JAV dolerių ir kurio istoriją rašyti padėjo V.Vaughnas, pasakoja apie porą, kurios santykiams iškyla pavojus ir kuri galiausiai nusprendžia likti drauge savo bute Čikagoje.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją