Trumpai apie visus dalyvius:
Tadas Vidmantas
– Vilniaus dailės akademijos studentas, žiauriai mėgstantis kurti muziką, fotografuoti, kurti filmus, kartais ką nors parašyti.

Jis myli absurdą, ironiją, sarkazmą, ir aukšto lygio humorą. Šių metų “Pravda” vienos minutės kino festivalio nugalėtojas, automatiškai patekęs į “AXX” festivalį.

Ramunė R. Zepp – Lietuvos muzikos akademijos TV ir kino režisūros magistrė. Dokumentinio kino režisierė, vaidybinių filmų režisierių asistentė, eksperimentinio kino ir videoinstaliacijų autorė, scenaristė, TV laidų prodiuserė, reklamų režisierė.

Šarūnas Mikulskis – pirmojo “AXX” festivalio “Geismas ir grožis” dalyvis. Jo režisūrinis debiutas “Cenzūra” nepateko į antrąjį festivalio etapą, tačiau iš 600 kandidatų buvo atrinktas į dešimtuką tarptautinio Karlovy Vary kino festivalio “Forum of Independents” programą.

Jonas Banys ir Simonas Tarvydas – taip pat pirmojo “AXX” festivalio dalyviai. Jonas Banys – dramaturgas, Simonas Tarvydas – režisierius. Šis kūrėjų tandemas “AXX” festivalyje kurs jau trečią filmą – puikus pavyzdys visiems kino fanatikams – niekada nenuleisti rankų ir kurti kurti kurti...

Ernestas Jankauskas-Ernis ir Gabija Siurbytė – daugiau nei prie dvidešimties filmų režisieriaus asistentu dirbęs Ernis neseniai grįžo iš Švedijos, kur dirbo pirmuoju režisieriaus asistentu prie visų laikų didžiausio Švedijos filmo. Atėjo laikas ir pačiam kurti filmą.

Šarūnas Mačiulis – ilgą laiką Taline, Sankt Peterburge, Jekaterinburge dirbęs reklamos agentūros bendrasavininku, o dabar Rygoje dirbantis 36 metų kaunietis pasiryžęs atsiduoti naujai veiklai ir senai svajonei – kinui.

Romualdas Lavrynovičius – jaunas ir ambicingas 2005 metų “Pravda” vienos minutės kino festivalio “Grand Prix” laimėtojas.

Mantas Maldeikis – prodiuseris iš prigimties. Pernai metais prodiusavo du “AXX” filmus – “Tėvai ir vaikai” bei “Triguba nuodėmė”.

Antanas Gluskinas – perspektyvus kino ir teatro režisierius, pernai metų “AXX” festivalio dalyvis, sukūręs filmą “Tėvai ir vaikai”.

Algis Ramanauskas-Greitai – gerai žinomas pramogų verslo atstovas. “AXX” festivalyje debiutavęs kaip aktorius taip susirgo kinu, kad šiais metai pats nusprendė režisuoti. Bus labai idomu.

Naujų “AXX” festivalio-konkurso filmų “Gėrio” tema premjera įvyks spalio 6 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją