Kaip teigia užsienio spauda, filmo kūrėjai iš pradžių juostą ketino pristatyti vienoje iš video turinio platformų, tačiau prieš premjerą vykdytos testinės peržiūros buvo taip teigiamai įvertintos žiūrovų, kad nuspręsta siaubo dramą pristatyti didžiuosiuose ekranuose.

Tiesa, žiūrovai turėtų pasiruošti išties šiurpiam įspūdžiui – prieš premjerą režisierius Lee Croninas atskleidė, jog filmavimams buvo paruošta, o vėliau išnaudota net 6500 litrų netikro kraujo, rašoma pranešime spaudai.

„Jokiu būdu nesakau, kad išnaudotas netikro kraujo kiekis savaime žada siaubą kino salėje, viskas priklauso nuo to, kaip sugebi tokias detales išnaudoti. Mes orientavomės į šiurpų bendrą įspūdį, į pačią istoriją, kuri prikaustys nuo pat pirmųjų scenų“, - teigė filmo kūrėjas.

Jis pasakoja, jog pagrindinis tikslas kuriant juostą „Piktieji numirėliai prisikelia“ buvo priversti žiūrovus įsimylėti juostos herojus, o po to parodyti, ką šie išties sugeba.

„Žiūrovams tik pasakysiu, jog jums prireiks kantrybės. Viskas. Visa kita padarėme kurybinio proceso metu. Iš kino salės išeisite beprotiškai išsigandę ir nesakykite, kad mes neįspėjome“, - įtartinai šypsodamasis sakė L. Croninas.

Juosta pasakos apie su trimis vaikais ankštame Los Andželo bute gyvenančią Elę, kuri netikėtai sulaukia savo daugybę metų nematytos sesers Betės vizito. Elės namo užkaboriuose seserys suranda seną paslaptingą knygą, kuri, kaip netrukus paaiškėja, savyje slepia pragarišką galią atgaivinti mirusiuosius. Kuomet į šį pasaulį ima veržtis negyvus kūnus užvaldantys demonai, seserys susiduria su kraują stingdančia, makabriška ir siaubinga šeimos versija.

Siaubo filmas „Piktieji numirėliai prisikelia“ Lietuvos kino teatruose – jau nuo šio penktadienio, balandžio 21 dienos.

Filmo anonsas: https://youtu.be/HHRChZFfmjo

Embed kodas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją