Delfi laidos vedėjui pasiteiravus, ar V. Baumila iš vaikystės prisimena šį italų santechniką, jis nedvejodamas atsakė, kad taip.

„Tais laikais, kai augome, nepasakyčiau, jog mano šeima buvo itin pasiturinti ir galinti apdovanoti savo vaikus „Nintendo“ konsolėmis. Tačiau buvo giminių, kurie turėdavo. Ir ne bet kokių, o nešiojamų, spalvotų. Todėl teko ir man daug žaisti“ – nusikėlęs į vaikystę pasakojo dainininkas.

V. Baumila taip pat prisipažino, kad norėdamas prisiminti šiuos jausmus, ir šiandien atsisiunčia seną žaidimo versiją. Tačiau netikėjo, jog žaidimas netrukus taps realybe ir jam teks įgarsinti garsųjį personažą Mario animaciniam filmukui „Broliai Super Mario“.

„Džiaugiuosi, kad būtent mane pasirinko. Aš šią vietą vos išsikovojau. Prodiuseris, kuris dirbo su filmukais, paminėjo, kad neranda Mario balsą galinčio įgarsinti vyresnio žmogaus. Sakiau, kad seniai mane kvietė, bet jis paprieštaravo. Tačiau aš vis tiek pasisiūliau studijoms išsiųsti mano balsą“, – procesą prisiminė V. Baumila.

Galiausiai atlikėjo balsas tiko – buvo priimtas sprendimas Mario įgarsinimą patikėti V. Baumilai.

Nors atlikėjas džiaugėsi pasisekimu, bet kartu ir neslėpė, kad ši užduotis tapo tikru iššūkiu, mat reikėjo ne paprastai kalbėti, o rėkti personažui įprastais garsais.

Visą pokalbį su V. Baumila galite pamatyti Delfi TV laidoje „Delfi Rytas“, kurios vaizdo įrašą rasite straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją