Jo teigimu, trileris per tiek metų jau sugebėjo tapti kino hitu ir suburti didžiulį gerbėjų ratą, rašoma pranešime spaudai.

„Jei anksčiau mane vadindavo „Matricos“ veidu, tai dabar daugeliui esu jau Džonas Vikas. Labai dėl to džiaugiuosi, nes Vikas, mano manymu, gerokai ryškesnis herojus, ne veltui pristatome jau ketvirtą istorijos dalį“, – sakė K. Reevesas.

Aktoriaus įsitikinimu, šis filmas tikrai turi potencijos tapti geriausiu visų laikų veiksmo filmų.

„Filmavimai pareikalavo ypatingo pasiruošimo ir treniruočių net prieš treniruotes. Su triukų koordinatoriais neskaičiuodavome valandų, išliejome ne vieną kibirą prakaito. Neabejoju, kad žiūrovai tai įvertins ir pamatys mūsų triūsą. Su kiekvienais metais tik įgaunu daugiau patirties ir manau, kad su manimi dirbti tampa vis lengviau. Nešvaistau laiko veltui, todėl mes galime susikaupę kryptingai įveikti visas iškeltas užduotis“, – teigė kino žvaigždė.

Trečiosios „Džono Viko“ dalies pabaigoje jis buvo sunkiai sužeistas, tačiau išgyveno ir sudarė sąjungą su taip pat gerokai aplamdytu buvusiu nusikaltėlių bosu, kurį įkūnijo Laurence‘as Fishburne‘as. Kadangi neveiksminga pasirodė net ir 14-os milijonų dolerių premija už Viko galvą, Aukščiausioji samdomų žudikų Taryba pamažu ima netekti kantrybės.

Džonui sugalvojus naują planą, kaip nugalėti Tarybą, jo kelias į šį tikslą nusidrieks per Niujorką, Paryžių, Osaką ir Berlyną, visur palikdamas sodrų kraujo ir neišvengiamos lemties pėdsaką.

Kuo visa tai baigsis, išvysime veiksmo filme „Džonas Vikas 4“ Lietuvos kino ekranuose jau nuo šio penktadienio, kovo 24 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją