Ši ceremonija vyko ten, kur įprasta – Dolby teatre Los Andžele.

Ne ką mažiau dėmesio nei pati ceremonija, nominantai ar laimėtojai, kasmet susilaukia ir raudonojo kilimo nuotraukos. Į renginį besirenkančios žvaigždės stengiasi pranokti viena kitą spindinčiais įvaizdžiais, todėl kasmet įvertinami ne tik stilingiausiai pasipuošę, bet ir gerokai pro šalį prašovę aktoriai.

Tiesa, šiemet pirmą kartą „Oskarų“ istorijoje buvo nutiestas ne raudonasis, o šampano spalvos kilimas.

Kaip juokavo ceremonijos vedėjas Jimmy Kimmelis, sprendimą pakeisti spalvą įkvėpė praėjusių metų įvykis, kuomet Willas Smithas vožė apie jo žmoną pajuokavusiam komikui Chrisui Rockui.

„Rinkdamiesi šampano, o ne raudonos spalvos kilimą norime būti užtikrinti, kad nebus pralietas kraujas“, – šmaikštavo jis.

Tuo tarpu organizatoriai tikino siekiantys, kad kilimas būtų lyg paplūdimys saulėlydžio metu.

Ant šampaninio atspalvio kilimo pozavo gausus būrys pasaulinio garso garsenybių, sužavėjusių išskirtiniais stiliaus deriniais, įdomiais sprendimais ir drąsiomis detalėmis.

Į ceremoniją atvykusių žvaigždžių nuotraukos – galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją