Juostą mačiusių kino kritikų teigimu, tai – dar vienas Ritchie talento, stiliaus ir kūrybingumo įrodymas. Tačiau tuo pačiu ir neįprasta, standartus laužanti šnipų istorija, rašoma pranešime spaudai.

„Dauguma tokių filmų visada yra paremti slaptųjų agentų darbeliais, tačiau tai jau nusibodęs žanras ir mes nenorėjome kartotis, todėl pamatysite visiškai kitą jų darbo pusę“, - sako J. Stathamas.

„Mūsų tikslas buvo šnipinėjimo filmų žanrui įkvėpti naujos gyvybės“, - papildo G. Ritchie.

Jų asmeniniai ir profesiniai santykiai, kaip patys sako, grindžiami pasitikėjimu, tarpusavio supratimu ir humoru, vyrai negaili vienas kitam komplimentų.

J. Stathamas teigia, jog su G. Ritchie dirbti smagu vien jau dėl to, kad jis filmuodamas aklai nesilaiko scenarijaus, kasdien kinta planai.

„Dažniausiai būna, kad filmavimo dieną Guy visiškai pakeičia scenas ir aktoriams duoda naujus tekstus. Kai kuriems aktoriams tai peilis, bet man tai – kasdienis nuotykis. Nulis komforto, stresas ir išėjimas iš saugios zonos. Nesi geras, jei nesugebi improvizuoti“, - sakė jau ne pirmąkart su režisieriumi dirbantis aktorius.

Juostoje „Operacija Fortūna: apgaulės menas“ britų žvalgybos MI6 agentas Orsonas Fortūna (aktorius Jasonas Stathamas) – vienas kiečiausių agentūros darbuotojų. Įprastai Fortūna dirba vienas, bet šįkart jis yra priverstas prisijungti prie amerikiečių CŽV agentų grupės (aktoriai Aubrey Plaza, Cary‘is Elwesas, Bugzy Malone), nes grėsmė irgi neeilinė.

Į pogrindinio milijonieriaus, ginklų prekeivio ir šiaip bjauroko būdo vyruko Grego Simondso (akt. Hugh Grantas) rankas pakliūva superslapta ir supermirtina ginklų technologija, kurią jis ruošiasi parduoti daugiausiai pasiūliusiam klientui. Naujai suformuotai agentų komandai liepiama bet kokia kaina užkirsti tam kelią.

Kad pasiektų tikslą, komanda nusprendžia pagalbon pasitelkti Holivudo dievaitį Denį Frančesko (akt. Joshas Hartnettas), kuris lyg tyčia yra labiausiai Simondso garbinama kino žvaigždė. Su Frančesko pagalba įsifiltravę į artimiausią ginklų prekeivio aplinką, komanda imasi darbo.

Tačiau kaip ir dažniausiai būna žaviojo kino chuligano Guy Ritchie filmuose - ne viskas gaunasi pagal planą. Kuo baigsis ši intriguojanti istorija, pamatysime filme „Operacija Fortūna: apgaulės menas“ kino teatruose jau nuo sausio 27 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją