Nors daugiausia dėmesio pelnė Keviną McCallisterį vaidinęs Macaulay Culkinas, kurio personažą netyčia šeima palieka vieną namuose ir išskrenda į Paryžių, jo mamą juostoje vaidinusi Cahterine O‘Hara taip pat tapo publikos numylėtine.

Nors per visą savo karjerą ir nusifilmavo ne viename filme bei projekte, visgi visi, net ir praėjus trisdešimčiai metų, geriausiai ją pažįsta būtent kaip Kevino mamą. Dabar paaiškėjo, kad 68 metų aktorė nebuvo pirmasis juostos kūrėjų pasirinkimas šiam vaidmeniui. Ar galite tuo patikėti?

Kino kūrėjas Julio Macatas, prisidėjęs prie „Vienas namuose“ kūrimo, minint juostos trisdešimtąjį gimtadienį Metro.co.uk numetė tikrą bombą. Jis pareiškė, kad Kevino mamos vaidmeniui ketinta kviesti jo partnerę, aktorę Elizabeth Perkins.

Elizabeth Perkins

„Mano žmona Elizabeth Perkins buvo atsidūrusi panašioje situacijoje, ji taip pat nusifilmavo labai ypatingame filme. Žinote juostą? „Big“? Tai ji buvo ta mergina, ta Susan. Johnas Hughesas paprašė jos imtis Catherine O‘Hara vaidmens, bet ji negalėjo, nes buvo labai užsiėmusi. Bet mums buvo lemta susitikti... Mus likimas suvedė filme „Stebuklas 34-oje gatvėje“. Ten susipažinome ir pamilome vienas kitą“, – sako J. Macatas.

J. Macatas ir E. Perkins susituokė 2000 metais.

„Vienas namuose“ debiutavo dar 1990 metais, tačiau ir po šiai dienai į dienos šviesą išlenda vis naujų su filmu susijusių detalių.

„The Unofficial Science Of Home Alone“ formate Marvą vaidinęs Danielis Sternas (jis kartu su Joe Pesci jie vaidino vagis) atskleidė, kad jo partneris vaidmens ėmėsi labai rimtai. Pokalbyje su Alexu Brookeriu jis patikino, kad J. Pesci norėjo, kad filme M. Culkinas, kuriam tada buvo dešimt metų, iš tikrųjų būtų persigandęs.

„Buvau girdėjęs, kad filmavimo aikštelėje Joe tikrai norėjo, kad M. Culkinas jo bijotų, todėl stengėsi atrodyti labai bauginančiai. Joe norėjo, kad visi jo bijotų, ne tik M. Culkinas. Bet labiausiai visgi norėjo, kad bijotų vaikis. Jis po šiai dienai tikras nutrūktgalvis. Mes tam tikra prasme tame filme buvome klasikiniai personažai. Mūsų ryšys buvo labai smagus, filmas buvo labai smagus. Tarp mūsų buvo chemija ir ji suveikė“, – teigė D. Sternas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją