Ketvirtadienį, gruodžio 1 d., „Netflix“ paskelbė pirmą būsimojo dokumentinio serialo apie Sasekso kunigaikščius pristatomąjį filmuką. Dokumentiniame seriale, pavadintame „Harry & Meghan“, bus atskleistos nepagražintos poros meilės istorijos smulkmenos, informuoja „People“.

Pristatomąjį filmuką sudaro keletas poros asmeninio gyvenimo nuotraukų, įskaitant kadrus, padarytus per jųdviejų vestuves, kelionės į Afriką metu ir M. Markle neštumo laikotarpiu. Regis, pristatomajame filmuke yra net tik džiaugsmingų, bet ir liūdnų akimirkų, nes matyti ir ašaras besišluostanti M. Markle.

Taip pat į pristatomąjį filmuką įtrauktas įtemptas epizodas, nutikęs per 2020 m. Sandraugos dienos minėjimo ceremoniją – paskutinį poros renginį, kuriame jie dalyvavo kaip karališkosios šeimos nariai.

Pristatomajame filmuke M. Markle ir princas Harry atskleidžia, kodėl nusprendė pasidalyti savo istorija.

„Kodėl norėjote sukurti šį dokumentinį filmą?“ – nuskamba klausimas.

„Niekas nemato, kas dedasi už uždarų durų, – atsako Harry. – Turėjau padaryti viską, ką galėjau, kad apsaugočiau savo šeimą.“

„Kai tiek daug pastatyta ant kortos, atrodo logiška, kad norime papasakoti savo versiją, tiesa?“ – priduria M. Markle.

Dokumentinį serialą, kuris bus rodomas gruodžio mėnesį, sukūrė „Oskarui“ nominuota režisierė Liz Garbus, išgarsėjusi dokumentiniais filmais apie įžymybes, pavyzdžiui, „Love, Marilyn“, „What Happened, Miss Simone“ ir „Becoming Cousteau“.

41-erių metų amžiaus M. Markle ir 38-erių metų amžiaus Harry kelerių metų trukmės sutartį su „Netflix“ sudarė 2020 m. rugsėjį. Tada „The New York Times“ rašė, kad Sasekso kunigaikščių prodiusavimo įmonė, vėliau pavadinta „Archewell Productions“, populiariajai platformai kurs dokumentinius filmus, dokumentinius serialus, pilnametražius vaidybinius filmus, įvairias laidas ir vaikams skirtą turinį.

Rugpjūčio mėnesį davusi interviu „The Cut“, M. Markle per daug neatviravo, gavusi klausimą, ar būsimajame dokumentiniame seriale bus kalbama apie jųdviejų meilės istoriją.

„Tiesą sakant, aš net nebandau išsisukinėti, – pareiškė Sasekso kunigaikštienė ir pagyrė L. Garbus. – Neseku naujienų. Nežinau, kas patvirtinta. Bet galiu pasakyti, kad Liz Garbus yra nuostabi.“

Spalio mėnesio interviu „Variety“ metu M. Markle trumpai užsiminė, ko gali tikėtis dokumentinio serialo žiūrovai.

„Jis yra įdomus. Mano vyrui anksčiau neteko dirbti šioje pramonės srityje, – sakė ji, turėdama omenyje pramogų verslą. – Man, kaip buvusiai aktorei, labai malonu jausti tiek daug kūrybiškos energijos ir žiūrėti, kaip žmonės dirba kartu ir dalijasi savo nuomone. Buvo išties smagu.“

Balandžio mėnesį Hagoje įvykusio sporto renginio „Invictus Games“ metu M. Markle ir princą Harry lydėjo operatoriai. Tikriausiai filmavo specialų reportažą apie žaidynes, skirtas sužeistiems, sergantiems kariams bei veteranams.

2021 m. fondas „Invictus Games Foundation“ pranešė, kad, bendradarbiaudama su „Netflix“, įmonė „Archewell Productions“ kuria dokumentinį serialą apie šį sporto renginį. Jame bus rodoma, kaip sportininkai ruošiasi 2022 m. žaidynėms.

Sasekso kunigaikščio ir kunigaikštienės laukia užimta žiema. 2023 m. sausio 10 d. bus išleisti princo Harry memuarai. Lapkričio mėnesį leidykla „Penguin Random House“ patvirtino, kad knygynų lentynose pasirodys 416 puslapių apimties memuarai „Spare“, kuriuose Harry apmąstymai skamba „itin atvirai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją