Režisieriaus Lucos Guadagnino ir aktoriaus Timothée Chalamet duetas jau spėjo tapti kokybės ženklu. Filme „Kaulai ir visa kita“ prie jų prisijungia Venecijos kritikų širdis pavergusi kylanti žvaigždė Taylor Russel. Aktoriams teko nemenkas išbandymas – jiedu turėjo suvaidinti kanibalus ir prieš kameras „valgyti“ žmogieną, rašoma pranešime spaudai.

„Iš pradžių mums buvo pasakyta, jog dirbtinės kūnų dalys bus apipiltos kukurūzų sirupu, tačiau kai teko vaidinti tose žiauriose scenose, pajutome, jog tai buvo kažkokia saldėsių, vaisių ir juodo šokolado tyrė. Tad buvo visai nesunku suvaidinti, kad mėgaujamės „žmogiena“, – pasakojo T. Russel.

Nors filmas sulaukė labai įvairių vertinimų, režisierius L. Guadagnino teigė, jog jo tikslas nebuvo šokiruoti publiką.

„Mes tikrai nesiekėme kažko supykinti, išgąsdinti ar šokiruoti. Ši istorija – apie žmogaus prigimtį, apie tai, ką turi praeiti tie, kurie yra kitokie, nei visi likusieji. Tokie, kurie būna atstumti, nesuprasti. Manau, kad kiekvienas žmogus savo gyvenime yra pajutęs, ką reiškia būti autsaideriu, nepritapėliu. Apie tai ir yra filmo scenarijus“, – pasakoja režisierius.

Filme T. Russel vaidina paauglę Maren, kuri ką tik su tėvu persikraustė į mažą Virdžinijos miestelį. Nuolat ieškoti naujų namų juos verčia bauginanti Maren paslaptis, ir mergina tuoj vėl turės leistis į kelią – šįsyk jau viena. Mokydamasi savarankiškai išgyventi visuomenės paraštėse, ji sutinka Lį, su kuriuo iškart pajaučia nepaaiškinamą bendrystę.

Taip prasideda jų odisėja Amerikos paribiais, užkampiais ir klystkeliais. Tačiau pabėgti nuo praeities nėra taip lengva. Kas nugalės – prigimtis ar meilė?

Venecijos kino festivalyje už geriausią režisūrą apdovanotas filmas „Kaulai ir visa kita“ Lietuvos kino ekranuose – jau nuo šio penktadienio, lapkričio 25 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją