Praėjusiais 2021-aisiais metais San Francisko vaizdai buvo rodomi filmuose „Šang-Či ir dešimties žiedų legenda“ (angl. „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings“) bei „Venomas 2“ (angl. „Venom: Let There Be Carnage“). Be paminėtų filmų herojų šiame mieste taipogi gyvena dar viena „Marvel“ kino visatos žvaigždė – Skruzdėliukas.

2023-iųjų metų vasario mėnesį kinuose pasirodysianti veiksmo ir nuotykių komedija „Skruzdėliukas ir Vapsva. Kvantomanija“ (angl. „Ant-Man and the Wasp: Quantumania“) bus trečiasis Skruzdėliuko sagos filmas ir, kaip ir pirmuosiuose dviejuose, jame bus galima pasigerėti žavingais San Francisko pakrantės vaizdais.

Nors informacijos apie būsimame filme naudojamas filmavimo vietas buvo nedaug, tačiau kūrybinė grupė 2021-ųjų metų vasarą buvo pastebėta centriniame Šiaurinio paplūdimio policijos komisariate. Ankstesnis franšizės filmas „Skruzdėliukas ir Vapsva“ (angl. „Ant-Man and the Wasp“) buvo filmuojamas miesto rytinės pakrantės rajone Embarkadere, o akį traukiantį Viktorijos laikų dvarą, kuriame gyvena aktoriaus Michael Douglas personažas, galima pamatyti Java gatvės ir Buena Vista alėjos kampe. Pats Skruzdėliukas gyvena Potrero kalne, kur kasdien galima sutikti bent grupelę ištikimiausių „Marvel“ kino visatos gerbėjų.

Filme „Skruzdėliukas ir Vapsva. Kvantomanija“, kuris oficialiai pradeda 5-ąjį „Marvel“ kino visatos etapą, superherojai Skotas Langas (akt. Paul Rudd) ir Houp van Dain (akt. Evangeline Lilly) grįžta tęsti savo nuotykių kaip Skruzdėliukas ir Vapsva. Kartu su Houp tėvais daktaru Henriu Džonatanu Pymu (akt. Michael Douglas) ir Džanete Van Dain (akt. Michelle Pfeiffer) šeima patenka į Kvantinę karalystę, kurioje sutinka keistus naujus padarus, ir leidžiasi į nuotykį, kuris atskleis tai, kas anksčiau jų manymu, buvo neįmanoma.

Ilgamečio „Skruzdėliuko“ franšizės režisieriaus Peyton Reed naujausiame filme „Skruzdėliukas ir Vapsva. Kvantomanija“ prie „Marvel“ kino šeimos prisijungia aktorius Jonathan Majors, kaip piktadarys Kangas.

Veiksmo ir nuotykių komedija „Skruzdėliukas ir Vapsva. Kvantomanija“ Lietuvos kinuose 2023 m. vasario 17 d.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją