Šalies kino teatruose brangiausias visų laikų lietuviškas filmas pradedamas rodyti rugsėjo 30 d.

„Maniau, kad prieš lietuvišką premjerą nebus ko nerimauti, bet visą šią naktį sapnavau, kad premjera vyksta, o filmas vis sukasi ir sukasi – atsibudusi supratau, kad tikrai jaudinuosi ir man tai labai didelis įvykis“, – su „Vesper“ kūrybine komanda pasirodžiusi scenoje atviravo K. Buožytė.

Raudonuoju kilimu į premjerą žengė kviestiniai svečiai: Seimo Kultūros komiteto pirmininkas Vytautas Juozapaitis, kino kritikė Izolda Keidošiūtė, režisieriai Emilis Vėlyvis ir Ernestas Jankauskas, aktorės Toma Vaškevičiūtė, Elžbieta Latėnaitė, Valda Bičkutė, šokėjas ir aktorius Gytis Ivanauskas, fotomenininkas Lukas Gricius, kelionių žurnalistas Orijus Gasanovas ir kiti.

Simpatijų mokslinei fantastikai ir džiaugsmo, kad pristatomas lietuviškas šio žanro kūrinys, neslėpė meteorologas Silvestras Dikčius. Jis teigė tokius filmus mėgstantis, nes jie geriausiai atitraukia nuo realybės.

„Dar vienas dalykas – išėję iš filmo visi 100 proc. sakysime: „Fantastika“, – šypsojosijis. Kartu S. Dikčiumi į premjerą atvykusi jo sutuoktinė, menininkė Jolita Vaitkutė nekantravo atsisėsti pirmoje eilėje, kad kuo greičiau pasinertų į „Vesper“ pasaulį ir liktų nustebinta.

„Vesper“ Lietuvos kino teatruose debiutuoja jau rugsėjo 30 dieną. Filmą kuria prodiuserių kompanija kompanijos „Natrix Natrix“ (Asta Liukaitytė, Daiva Varnaitė-Jovaišienė, Kristina Buožytė, Lietuva), „Ruble Fish“ (Alexis Perrin, Prancūzija) „1080 Films“ (Benoit Ronald, Belgija).

VIP premjeros svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)