Žiūrintys filmą originalo kalba taip pat atpažins puikiai iš veiksmo juostų bei komedijų pažįstamų aktorių balsus – juostą garsino Dwayne’as Johnsonas-Uola, Kevinas Hartas, Keanu Reevesas ir kitos žvaigždės. Pirmo ryškumo garsenybes prisikviesti kūrėjams nebuvo sudėtinga – prieš tai jie jau sukūrė tokius kino teatrų hitus kaip „Lego filmas“, „Lego filmas: Betmenas“ bei „Skūbis Dū“, rašoma pranešime spaudai.

„Komiksuose superherojų augintiniai turi „išsikovoję savo vietą po saule“ ir dažnai dalyvauja gelbstint pasaulį, o filmuose jie būdavo nepelnytai pamiršti. Todėl nusprendėme, kad turi ateiti ir jų šlovės valanda. Jauniesiems žiūrovams tai bus dar vienas priminimas, jog supergalių gali turėti kiekvienas: ne tik suaugę dėdės ir tetos, bet ir šalia jų esantys augintiniai, o juo labiau – ir patys vaikai“, – sakė vienas filmo režisierių Jaredas Sternas.

Juosta „DC Superaugintinių lyga“ pasakos apie tai, kaip Supermenui ir jo kolegoms patekus į klastingojo Lekso Liuterio nelaisvę, būtent šuniukas Kripto imasi organizuoti savo šeimininko ir jo draugų gelbėjimo misiją. Tik pirmiausia jam reikia įkalbėti kitus superherojų augintinius išsikrapštyti iš savo šiltų guolių.

Pasitelkęs įtikinėjimus ir meilikavimus, Kripto šiaip ne taip surenka komandą: Betmeno šunį Eisą, Nuostabiosios Moters kiaulaitę PB, Blyksnio vėžlį Mertoną ir Žaliojo Žibinto voveriuką Čipą. Ši keista kompanija dabar turės įvaldyti savo naujai atrastas supergalias, išmokti dirbti komandoje ir bendromis pastangomis išvaduoti savo mylimus šeimininkus.

Lietuviškai filmo personažus įgarsino aktoriai Giedrius Savickas, Justinas Jankevičius, Jurgis Marčėnas, Agnė Šataitė, Judita Urnikytė, Greta Grinevičiūtė, Vaidotas Žitkus ir kiti.

„DC Superaugintinių lyga“ mūsų šalies kino teatruose – jau nuo šio penktadienio, liepos 29 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją