Nors už filmo kūrimą atsakinga kino kompanija „Lionsgate“ veiksmo komediją pristatė kaip N. Cage‘o itin spalvingos karjeros pagerbimo simbolį, aktoriui iš pradžių tai jokio įspūdžio nepadarė, rašoma pranešime spaudai. Anaiptol, jis teigia, jog scenarijų apie savo gyvenimą buvo gavęs ir anksčiau, tačiau vaidinti filmuose vis atsisakydavo.

„Atsisakiau ne tik filmų apie save, taip pat nesutikau vaidinti ir tokiose vėliau kultinėmis tapusiose juostose kaip „Matrica“ bei „Žiedų valdovas“, nes būtų tekę ilgam palikti artimuosius ir išvykti į filmavimus svetur. Nieko nesigailiu, nes žinau, kad turėjau tuo metu skirti daugiau laiko šeimai, asmeniniam gyvenimui. Atėjo laikas, kuomet turiu prabangą rinktis, kada noriu dirbti, o kada manęs labiau reikia artimiesiems. Tiesa, filmo kūrėjams įtikinti imtis šio vaidmens nebuvo lengva. Pateikiau ir vieną pagrindinę sąlygą – juostoje negali būti jokių patyčių. Tai, ką pamatysite ekranuose nebūtinai privalėjo sutapti su realybe, tačiau man svarbiausia buvo, kad juosta nieko neįžeistų“, - pasakojo N. Cage‘as, kuriam veiksmo komedija „Nepakeliamas milžiniško talento svoris“ tapo jau 105-ąja jo filmografijoje.

Netrukus kino ekranuose pasirodysiančioje veiksmo komedijoje 58-erių „Oskaro“ laureatas vaidina išgalvotą savo, kuris visada ieško vis kito vaidmens, kad sugrįžtų į Holivudo geidžiamiausių aktorių sąrašą, versiją. Tačiau N. Cage'as prieš premjerą duotuose interviu patikino, kad jo vaidinamas personažas kiek skiriasi nuo realybės, mat gyvenime savo darbą jis visada laiko antraeiliu užsiėmimu, o prioritetą teikia šeimai.

„Pirmiausia, tikrovėje nėra tokios Nicko Cage'o versijos, kuri nenorėtų leisti laiko su savo vaikais. Tad yra nemažas skirtumas tarp to, ką pamatysite ekrane ir tarp to žmogaus, kuris dabar sėdi priešais jus“, – interviu sakė kino žvaigždė.

N. Cage'as turi du sūnus iš praėjusių santykių, o neseniai pranešė, jog jo naujoji žmona Riko Shibata laukiasi jųdviejų kūdikio.

Filmas „Nepakeliamas milžiniško talento svoris“ pasakos istoriją apie kadaise garsų aktorių Niką Keidžą, dabar išgyvenantį ne pačius geriausius laikus. Kažkada milijonus žmonių savo talentu žavėjęs aktorius dabar sunkiai gauna netgi epizodinių vaidmenų. Visuomet prabangą ir ekstravaganciją mėgusi žvaigždė įklimpusi į skolas ir sunkiai suduria galą su galu.

Tuomet N. Keidžo agentas (jį vaidina Neilas Patrickas Harrisas) suorganizuoja milijono vertą darbelį, o aktoriui nelieka nieko kito, kaip priimti pasiūlymą. Įvykiams pasisukus netikėta linkme, pavojus ima grėsti žvaigždės buvusiai žmonai ir dukrai, o pats Nikas Keidžas pasijunta atsidūręs pavojingiausio savo gyvenimo trilerio epicentre.

Kuo tas trileris baigsis, pamatysime jau šį penktadienį, balandžio 22 dieną, kuomet į Lietuvos kino ekranus atkeliaus juosta „Nepakeliamas milžiniško talento svoris“.

Filmo anonsas: https://youtu.be/9-eI6_rpBwQ

Embed kodas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją