Anya Taylor-Joy, kurios vaidybos karjeroje - rekordus gerinantis mini serialas „Valdovės gambitas“ (angl. „The Queen‘s Gambit“), britų kriminalinės dramos televizijos serialas „Birmingemo gauja“ (angl. „Peaky Blinders“) bei psichologinis siaubo filmas „Paskutinė naktis Soho rajone“ (angl. „Last Night in Soho“), juokavo, kad kino juostos „Vikingas“ filmavimo aikštelėje ji buvo „labai erzinanti“, o A. Skarsgardas papasakojo, kiek pastangų įdėjo siekdamas įkūnyti pagrindinį filmo personažą.

Kaip rašoma pranešime spaudai, 25-erių metų Anya Taylor-Joy, filme „Vikingas“ vaidinanti Olgą, sakė: „Iš tikrųjų turėjau geriausią laiką savo gyvenime. Filmavimo aikštelėje visus labai erzinau! Aš esu gamtos mylėtoja, todėl visur laksčiau tarsi fėja.“

A. Skarsgardas, kuriam vasarą sukaks 46-eri metai, filme atlieka pagrindinį princo Amleto vaidmenį, kurio tikslas – atkeršyti už savo tėvo mirtį.

„Aš tikrai negaliu prisiimti nuopelnų už konkrečią istoriją. Tiesiog svajojau sukurti įsimintiną vikingų filmą,“ – sakė aktorius.

„Kaip aktoriui buvo įdomu dalyvauti šioje kelionėje nuo pat pradžių, o tai nutinka gana retai. Buvimas ten mane įkvėpė nuo pat projekto pradžios,“ – teigia aktorius.

Švedijoje gimęs A. Skarsgard prisipažino, kad teko pusryčiauti penkis kartus per dieną, kad taptų panašesnis į „lokį“.

„Iš esmės bandžiau priaugti svorio, kad atrodyčiau kaip lokys. Pusryčius valgiau penkis kartus!“ – prisipažino aktorius.

O aktorė Anya Taylor-Joy pagyrė savo kolegą už atsidavimą vaidmeniui.

„Niekas nedirba taip sunkiai, kaip šis žmogus.“ – savo kolegą aktorių apibūdino A. Taylor-Joy. „Negaliu pasakyti, kiek pastangų ir meilės Alexanderis įdėjo į šį vaidmenį.“

Anya Taylor-Joy taip pat užsiminė, kad filmavimai, kurie vyko įvairiose Šiaurės Airijos ir Airijos Respublikos vietovėse buvo itin intensyvūs.

„Pabaigus dieną, jei pavykdavo nufilmuoti sceną, jauteisi pasiekęs tikslą,“ – paaiškino aktorė.

Filme „Vikingas“ po vaidmenų seriale „Nekaltas melas“ (angl. „Big Little Lies“) vėl susikirto aktorių Nicole Kidman ir A. Skarsgardo keliai.

Daugybę apdovanojimų pelniusi Holivudo žvaigždė N. Kidman vaidina Almeto motiną karalienę Gudrun, o A. Skarsgardas jų susitikimą apibūdino kaip „absoliučią svajonę“.

„Tai labai skiriasi nuo tada, kai Nicole ir aš kartu dirbome seriale „Nekaltas melas“. Ji yra gamtos jėga, ji yra nuostabus žmogus, su kuriuo dirbti tikras malonumas. Tai absoliuti svajonė,“ – sakė A. Skarsgardas.

Brutalaus veiksmo, pagonybės mistikos ir kovų kupinas epas „Vikingas“ kinuose pasirodys jau balandžio 15 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją