„Na, aš išeinu į pensiją.“ – sakė J. Carrey. „Taip, tikriausiai. Aš kalbu gana rimtai. Priklauso nuo aplinkybių. Jei angelai atneš kokį nors auksiniu rašalu parašytą scenarijų, kuris man pasakys, kad žmonėms tai būtų tikrai svarbu pamatyti, galėčiau tęsti karjerą, bet dabar darau pertrauką.“

„Man labai patinka mano ramus gyvenimas ir man labai patinka tapyti ant drobės, aš tikrai myliu savo dvasinį gyvenimą ir jaučiuosi taip – ir tai yra kažkas, ko galbūt niekada nepasakys kita įžymybė – turiu pakankamai. Aš padariau pakankamai. Man užtenka,“ – tęsė aktorius.

Kaip rašoma pranešime spaudai, kinuose pasirodęs mėgstamiausio pasaulyje mėlynojo ežiuko Sonic istorijos tęsinys tikrai patinka gerbėjams, o scena po titrų nurodo, kad ateityje bus daugiau veiksmo. Galbūt tai sugrąžintų Jimą Carrey į didžiuosius kino ekranus.

Aktorius Jamesas Marsdenas, kuris abiejuose ežiuko Sonic filmuose vaidina šerifą Tomą Wachowskį, neseniai prabilo apie gerbėjų prašymą pakeisti originalų personažo įvaizdį.

„Akivaizdu, kad šis filmas priklauso nuo to, ar teisingai atvaizduosime Sonicą,“ – sakė J. Marsdenas. „Manau, kad sukūrėme ne tik tinkamą animaciją, bet ir žinią, kurią siunčiame gerbėjams, kad mes juos girdime.“

Na, o J. Carrey neseniai pavadino „Oskaro“ apdovanojimų ceremoniją „be stuburo“ už tai, kad Willas Smithas sulaukė aplodismentų už pelnytą geriausio aktoriaus apdovanojimą po to, kai trenkė ant scenos juokavusiam Chrisui Rockui.

„Mane supykino,“ – sakė J. Carrey. „Mane pykino ovacijos. Jaučiau, kad Holivudas yra tiesiog be stuburo. Tikrai atrodė, kad tai yra aiškus požymis, kad mes nebesame šaunus klubas.“

Paskutinis (kol kas) aktoriaus Jimo Carrey filmas, kuriame jis vaidina piktadarį daktarą Robotniką, nuotykių ir veiksmo animacija „Ežiukas Sonic 2“ jau Lietuvos kinuose.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją