„Negalia – tai kaip kvietimas į vakarėlį. Tai, kad esu pakviestas, reiškia, kad turiu jame šokti“, – savo optimizmo kupinu požiūriu į gyvenimą stebina berniukas.

„Samdomas karys“ bus jau trečiasis jaunojo aktoriaus pilnametražis filmas ir jį Holivudas pamilo ne iš gailesčio. Atvirkščiai – paauglio požiūris, drąsa ir ryžtas gyventi kaip įmanoma labiau pilnavertį gyvenimą įkvepia kiekvieną, atsiduriantį šalia. Beje, N. Nolbittas ne tik sugeba vaidinti, bet ir puikiai šoka, sportuoja.

„Aktorystė man suteikia pačią geriausią progą susipažinti su naujais žmonėmis, bendrauti su pasauliu, o ne verkti, kad gimiau kitoks“, – sako Nicolas.

Trileryje jis pasirodys su vienu iš savo mėgstamiausių aktorių – Chrisu Pine‘u, vaidinusių tokiuose kino hituose kaip „Žvaigždžių kelias“, „Nuostabioji moteris“, „Žmogus-voras“ ir kt.

„Samdomas karys“ pasakos istoriją apie Džeimsą Harperį (akt. Ch. Pine‘as), kuris visą savo sąmoningą gyvenimą buvo kareivis. Į kariuomenę užsirašęs dar nepasibaigus paauglystei, vyras kitokio gyvenimo tiesiog nepažįsta. Tad nieko nuostabaus, kad iš jos atleistas, Džeimsas pasijunta, tarsi žemė slystų iš po kojų. Reikia aprūpinti šeimą ir vyras pasiryžęs imtis bet kokio darbo, griebtis bet kokio šiaudo.

Galimybę jam ir jo geriausiam draugui, tarnybos laikų bičiuliui Maikui (akt. Benas Fosteris) pasiūlo dar vienas armijos veteranas – Rastis Dženingsas (akt. Kieferis Sutherlandas), vadovaujantis privačiai karinei organizacijai, vykdančiai slaptas misijas visame pasaulyje. Iš pradžių naujas darbas vyksta sklandžiai, tačiau kai kurios jo detalės, keisti neatitikimai ir Rasčio elgesys Džeimsui ima kelti klausimų ir abejonių.

Pabandęs apie tai atvirai pasikalbėti su misijos vadovu, Džeimsas netrukus suvokia padaręs didžiulę klaidą, nes nauju taikiniu tampa jis pats.

Puikus N. Nolbitto pasirodymas ir įtempto veiksmo kupina istorija „Samdomas karys“ – Lietuvos kino ekranuose jau nuo šio penktadienio.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją