Per „Netflix“ šiuo metu rodoma kriminalinė drama „Inventing Anna“ sutraukė milžinišką tarptautinę auditoriją, tapo viena labiausiai šiuo metu aptarinėjamų istorijų. Ir taip, daug kas ekrane - tikra. Ir vis tik - kaip klastingai jaunai machinatorei Annai Sorokin (savo nešvarius darbelius vykdžiusiai Delvey pavarde) pavyko apšvarinti bei apsukti galvas didžiausiems Niujorko magnatams, bankų darbuotojams, prabangių viešbučių valdytojams, net draugams?


Dešimties dalių tikrais faktais paremtas mini serialas pasakoja apie Annos Sorokin (ją vaidina aktorė Julia Garner) aferas. Visiems kaip Anna Delvey geriau pažįstama jauna moteris yra rusų kilmės machinatorė, kuri, būdama Niujorke ir apsimesdama, kad yra milijonų paveldėtoja iš Vokietijos, sugebėjo išvilioti milijonines sumas iš bankų, viešbučių ir net bičiulių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)