Trisdešimtmetė seriale „Amerikietiška siaubo istorija“ („The American Horror Story“) nusifilmavusi aktorė Emma Roberts buvo per klaidą pristatyta kaip Emma Watson: būtent jos vaikystės nuotrauka atsitiktinai pateko į šiuo metu „HBO Max“ transliuojamos specialios laidos „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts“ („Haris Poteris“ po 20-ies metų. Grįžimas į Hogvartsą“) kadrą.

Vis dėlto vienas itin akylas filmo gerbėjas pastebėjo šią kūrėjų gėdą, rašoma portale „People“. Jisai įkėlė kadrą su nuotrauka iš E. Roberts vaikystės, o šalia – identišką vaizdą iš E. Roberts „Instagram“ paskyros ir tiesiai šviesiai parašė: „Tai juk tikrai Emma Roberts, o ne Emma Watson.“


31-ų metų E. Watson, kaip ir Danielis Radcliffe‘as, Rupertas Grintas ir kitos „Hario Poterio“ franšizės žvaigždės, žinoma, dalyvavo sugrįžimui į Hogvartsą skirtoje laidoje. E. Watson atskleidė, kad teko kone atsisveikinti su Hermionos vaidmeniu.

„Šlovė galop pavirto sunkia našta“, – pasakė aktorė ir prasitarė, kokia vieniša tada jautėsi.

„Žmonės, žinoma, pamiršta, ką jai tai reiškė ir kaip didvyriškai ji tai pakėlė“, – pridūrė Tomas Feltonas.

Vėliau kino juostoje „Mažosios moterys“ („Little Women“) nusifilmavusi aktorė prisipažino, kad įsimylėjo T. Feltoną po to, kai abiem teko piešti įsivaizduojamo Dievo paveikslą.

„Tomas nupiešė mergaitę ant riedlentės su apsukta kepure ir aš tiesiog nesuvokiau, kaip tai išreikšti žodžiais, bet jį įsimylėjau“, – prisiminė E. Watson, be to, pripažino, kad šiaip jau nieko romantiško tarp jos ir Drako Smirdžiaus vaidmens atlikėjo iš tikro neįvyko.

„Elgiausi su ja labai globėjiškai, – patikino T. Feltonas ir pridūrė, kad dėl trejų metų judviejų amžiaus skirtumo žvelgė į ją kaip į jaunesnę seserį. – Visada, ligi pat šios dienos, jaučiu jai šiltus jausmus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją