Pirmojoje nuotraukoje matome Danielį Radcliffe‘ą – pirmąjį ir vienintelį Hario Poterio vaidmens atlikėją – susitinkantį su Emmaą Watson ir Rupertu Grintu bei daugybe kitų Hogvartso absolventų pažymėti svarbią progą – 20 metų nuo to laiko, kai kino teatruose pasirodė pirmasis filmas apie Harį Poterį.

Savaime suprantama, kad istorijos apie Harį Poterį gerbėjai pavirto detektyvais, mėginančiais susekti reikšmingas užuominas, kai minėtoji nuotrauka pasirodė socialiniuose tinkluose: daugelis ėmė prognozuoti, kad tarp Hermionos ir Ronio iškilo problemų.

Pasirodė naujo filmo apie Harį Poterį plakatas / Foto: HBO Max

Nors „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts“ yra specialusis apžvalginis filmas, o ne nauja istorija, daugelis neabejoja, kad aktoriai gali atskleisti, kaip, jų manymu, susiklostė tolesnis jų suvaidintų personažų gyvenimas. Gerbėjų galvose sukasi vienas galimas variantas – skyrybos.

Kadangi plakate Emma ir Rupertas stovi vienas į kitą pusiau nusisukę, kai kurie gerbėjai neabejoja, kad tai simbolizuoja „atšiaurią atmosferą“ tarp abiejų personažų, kurie, daugelio manymu, išsiskyrė, nors filmuose buvo išties vienas kitą įsimylėję.

Tviteryje vienas gerbėjas rašė: „Hermiona ir Ronis išsiskyrė“. Prie šio įrašo jis pridėjo liūdną veidelį.

Kitas spėliojo: „Rupertas mėgins sugriauti mano džiaugsmą pareikšdamas, kad „Romiona“ išsiskyrė: Ronis tapo veltėdžiu, gyvenančiu Molly ir Arthuro rūsyje, o štai Hermiona nutarė būti stipria ir nepriklausoma moterimi.“

Trečiasis teigė: „Tai reiškia, kad Hermiona ir Ronis išsiskyrė, nes aišku, jog jiems nieko neišėjo.“

Netgi knygų apie Harį Poterį autorė J. K. Rowling pripažįsta, kad suvedusi Ronį ir Hermioną ji galbūt padarė klaidą.

2014-aisiais žurnalui „Wonderland“ ji pasakojo, kad Hermionos ir Ronio pavertimas pora buvo veikiau „norų išsipildymas“, o ne tai, kad jiedu išties vienas kitam labai tiko.

„Štai kaip iš tiesų viskas buvo sumanyta. Tą nulėmė priežastys, labai menkai susijusios su literatūra ir gerokai labiau susiję su pačia manimi, įsikibusia į siužetą ir nepaleidžiančia pirminės idėjos – Hermionos ir Ronio tapimo pora“, – dėstė rašytoja.

„Viską suprantu ir atsiprašau. Jau matau, kokį kai kurių gerbėjų nusivylimą ir įniršį tai gali sukelti, bet visiškai nuoširdžiai galiu pasakyti, kad prabėgus kuriam laikui į šį sprendimą žvelgiu kitaip. Tą sprendimą nulėmė itin asmeninės priežastys, o ne kokios nors patikimos priežastys. Ar, tą pasakiusi, sudaužysiu žmonių širdis? Viliuosi, kad ne“, – aiškino knygų autorė.

Na, o portalo tyla.com manymu, personažų pora tebėra laimingai susituokusi.

Filmą „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts“ bus galima pasižiūrėti „HBO Max“ platformoje nuo sausio 1 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)