Kaip rašoma pranešime spaudai, į minėtąjį katės-pelės žaidimą buvo įtrauktos ir ryškiausios filmo žvaigždės. Šių metų vasarį Tomas Hollandas, Jacobas Batalonas ir Zendaya savo „Instagram“ paskyrose paskelbė juostos kadrus, tačiau gerbėjai liko sumišę – visi trys aktoriai kartu paviešino ir plakatus su visiškai skirtingais trilerio pavadinimais. T. Hollandas juostą įvardino „Spider-Man: Phone Home“, J. Batalonas – „Spider-Man: Home-Wrecker“, o Zendaya – „Spider-Man: Home Slice“. Neilgai trukus, buvo paviešintas vaizdo įrašas, kuriame galima pamatyti, kaip T. Hollandas išeina iš filmo režisieriaus Jono Wattso kabineto ir kitiem dviems minėtiems aktoriams pasako, kad juos greičiausiai ir vėl apgavo.

„Vėl davė netikrą filmo pavadinimą. Nesuprantu, kodėl jis taip su mumis elgiasi?“ – kolegų nusivylęs klausė Žmogų-vorą vaidinantis T. Hollandas.

„Nieko keisto, tu visada išduodi visas paslaptis“, – sakė J. Batalonas.

„Įvardinkite man bent vieną atvejį“, – nenusileido T. Hollandas.

„Nepameni prieš tai buvusių filmų?“, – kolegą per dantį traukė Zendaya.

Tiesa, tąkart režisierius aktorių neapgavo. Šiems išėjus iš kadro, ant baltos lentos buvo galima pamatyti užrašą „Žmogus-voras: nėra kelio atgal“.

Šis aktorių pokalbis, greičiausiai, buvo surežisuotas, tačiau įkvėptas tikrų įvykių. T. Hollandas Holivude garsėja kaip aktorius, nemokantis laikyti liežuvio už dantų, tad dėl tokio jo nenuspėjamo charakterio ne vienas režisierius svarbiausias detales buvo priverstas slėpti.

Pavyzdžiui, vykstant filmo „Keršytojai. Pabaiga“ kūrimo darbams, T. Hollandas vaidino net nežinodamas pilno scenarijaus, nes Joe Russo tokiu būdu siekė apsaugoti „Marvel“ paslaptis.

„Tomas gauna tik savo eilutes ir viskas. Jis net nežino, su kuo ten vaidina. Bendraudami tarpusavyje mes naudojame labai neapibrėžtus terminus, kad apibūdintume, kas vyksta toje scenoje“, – tuomet pasakojo režisierius J. Russo.

Šitoks sprendimas buvo priimtas turint omenyje T. Hollando reputaciją dalijantis naujienomis prieš tai veiksmų nesuderinus su kino kompanijomis. Per visą laiką, vaidinant voratinklius audžiantį superherojų, aktorius netyčia atskleidė keletą didžiausių „Marvel“ kino visatos paslapčių.

Pavyzdžiui, jis buvo pirmasis, kuris pasidalino filmo „Žmogus voras: toli nuo namų“ pavadinimu, savo „Instagram“ paskyroje netyčia parodydamas filmo logotipą. Taip pat buvo įvykis, kai žvaigždė išpasakojo filmo „Keršytojai. Begalybės karas“ pabaigą pilnai salei gerbėjų, dar tik laukiančių pamatyti juostą.

Iš viešumoje pasirodžiusios informacijos spėjama, jog naujausia sagos dalis „Žmogus-voras: nėra kelio atgal“ gali būti paskutinė. 2019-ųjų metų filmo „Žmogus-Voras: toli nuo namų“ pabaigoje žmonija sužino, kas slepiasi po paslaptingojo superherojaus kauke. Nors Piteris Parkeris (aktorius T. Hollandas) džiaugiasi, kad savo dvigubo gyvenimo nebereikia slėpti nuo savo merginos (akt. Zendaya), vis tik padidėjęs žmonių dėmesys vaikinui ir jo artimiesiems nemenkai apsunkina gyvenimą.

Suvokęs, kad yra galimybė pakeisti susidariusią situaciją, Piteris pagalbos kreipiasi į daktarą Streindžą (akt. Benedictas Cumberbatchas). Daktarui, kaip žinia, pavaldžios tokios laiko ir erdvės paslaptys, kokios paprastiems žmonėms net nesisapnuoja. Streindžas gali pakeisti realybę taip, kad niekas ir toliau nežinotų tiesos apie Žmogų-vorą. Tiesa, „niekas“ išties reiškia visus: ir Piterio merginą, ir šeimą, ir draugus. Suvokęs, kad tokia kaina gali būti per didelė, nei jis norėtų mokėti, Piteris pabando sustabdyti Streindžą ir tuomet ištinka katastrofa.

Piteriui teks susidurti su dar nepatirtais sunkumais, didžiuliais pavojais, naujais ir jau matytais priešininkais bei sužinoti tikrąją buvimo Žmogumi-voru prasmę. Visa tai – filme „Žmogus-voras: nėra kelio atgal“, jau nuo šio penktadienio, gruodžio 17 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją