„Nors filmo pagrindinė mintis sukasi apie pinigus ir mokesčius, iš tiesų filmas yra apie meilę. Dėl to ir plakatą darėme specialiai labai saldų, romantišką, kad atsvertume intriguojantį jo pavadinimą. Žiūrėjome į romantinių romanų ir kino filmų genijaus Nicholo Sparkso plakatus, kažką panašaus pavyko sukurti. Smagu, kad atsiranda tokie palyginimai, juk meilė ir grožis tvyro ore“, – pranešime spaudai juokavo prodiuseris Matas Valiulis.

„Vyras už pinigus“ – romantinė komedija apie meilę, pinigus ir mokesčius, kupina humoro ir smagių nesusipratimų.

Kai atkakli mokesčių inspektorė imasi dar vieno savo tyrimo, kurio sėkmė gali garantuoti vadovės postą, kelyje pasitaikęs žavus įtariamasis sumaišo visas kortas ir primena tikrąsias vertybes.

Filme pagrindinius vaidmenis atlieka Sandra Daukšaitė-Petrulėnė, Justinas Jankevičius, Akvilė Vitkūnaitė, Julius Žalakevičius, Aldona Vilutytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)