Dabar, kai apie būsimus Iksmenų (angl. „X-Men“) franšizės filmus nėra jokios informacijos, „Marvel Studios“ prezidentas Kevinas Feige'as patvirtino, jog „Deadpool“ integruosis į „Marvel“ šeimą ir bus sukurtas kitas tęsinys, rašoma pranešime spaudai.

Taip pat jau yra žinoma, kad seserys Lizzie Molyneux-Loeglin ir Wendy Molyneux intensyviai dirba prie naujojo „Deadpool“ tęsinio scenarijaus.

Reklamuodamas savo naująją veiksmo ir nuotykių komediją „Laisvasis Gajus“ (angl. „Free Guy“) aktorius Ryanas Reynoldsas paklaustas, kokia tikimybė, kad „Deadpool 3“ bus pradėtas filmuoti 2022-aisiais metais, šiek tiek dvejodamas tokią galimybę įvertino 70 procentų.

„Procentinė tikimybė? Nežinau. Negalėčiau priskirti visiškai tikslaus procento. Sakyčiau, gal 50/50. Mes tikrai aktyviai kuriame scenarijų ir siekiame, kad jis būtų itin geras. Koks dabar mėnuo? Rugpjūtis? Bet jei kalbam apie kitus metus, tai sakyčiau, jog 70 procentų,“ – intrigavo „Deadpool“ personažą įkūnijantis aktorius R. Reynoldsas.

Jis taip pat pažymėjo, kad „neturi laiko pojūčio“, tačiau pateikė daugiau detalių apie tai, kaip vyksta scenarijaus rašymo procesas.

„Tai kažkas, kas yra kasdienybės dalis. Rašymas vyksta taip, kad jūs turite skirti laiko tai padaryti ir laiku atsitraukti. Darbas su seserimis Molyneux yra tiesiog puikus. Jos nepaprastai talentingos ir kūrybingos. Jos gerai supranta superherojų pasaulį ir žino, kada ką užsukti ar persukti, todėl dirbti yra labai smagu,“ – sakė R. Reynoldsas.

Kino studija „Marvel“ kol kas nėra paskelbusi „Deadpool 3“ išleidimo datos, jau nekalbant apie filmo režisierių ar režisierę, todėl atrodo, kad artimiausiu metu išvysti Ryan Reynolds didžiajame kino ekrane bus galima ne „Marvel“, bet kituose aktoriaus projektuose.

Nuo rugpjūčio 13 d. kino ekranuose pasirodančioje nuotykių ir veiksmo komedijoje „Laisvasis Gajus“ R. Reynoldsas vaidins kompiuteriniame žaidime gyvenantį antraplanį vaizdo žaidimo personažą, vardu Gajus. Jam sužinojus, kad šį žaidimą planuojama nutraukti, vyras nusprendžia, kad reikia kažką daryti. Niekieno nevaldomas antraeilis, statistinis žaidimo personažas pamažu užsuka tikrą nesusipratimų, beprotiškų nuotykių ir humoro uraganą.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)