„Nieko nenustebinsiu pasakydamas, kad vienas svarbiausių tikslų ėmusis antrosios dalies buvo pranokti pirmąją. Kitaip nebūtų prasmės imtis projekto. Tačiau tuomet susidūrėme su netikėtu iššūkiu – herojams sugalvoti dar labiau netikėtų mirties aplinkybių. Pirmame filme panaudojome ugnį, gravitaciją, stingdantį šaltį, rūgštį, būtent tai, mano manymu, buvo vieni svarbiausių siaubo elementų. Teko gerokai pasukti galvas, ką TOKIO paruošti tęsinio veikėjams“, - pasakojo režisierius.

Kaip rašoma pranešime spaudai, pirmoji dalis baigėsi dviem žaidėjams sugebėjus išspręsti visas užduotis ir ištrūkti iš mirtinų kompanijos „Minos“ paspęstų spąstų. Tad antrosios dalies veiksmą sugalvota kurti visiškai kitoje aplinkoje.

„Pabėgimo kambarys 2: išėjimo nėra“ pasakos apie žiūrovams jau pažįstamą herojų Beną (aktorius Loganas Milleris), kuris nenori nieko kito, kaip tik užmiršti tą siaubingą patirtį. Tuo tarpu Zoja (akt. Taylor Russel) negali susitaikyti su faktu, kad tiesiai prieš jos akis buvo nužudyti keturi žmonės – „žaidimo“ dalyviai – ir ima rinkti informaciją apie „Minos“.

Pasirodo, kompanija ne tik kad nenutraukė veiklos – jos sukurti pabėgimo kambariai slapta veikia visame pasaulyje. Sąlygos, žinoma, irgi tokios pat: išspręsk visas užduotis arba mirk. Zoja pasiryžusi padaryti bet ką, kad kaltieji būtų nubausti.

Visai netrukus paaiškėja, kad mirtiną pramogą siūlanti kompanija irgi nesėdėjo sudėjusi rankų. Vieną vakarą Zojai ir Benui važiuojant metro, jų vagonas atsikabina nuo traukinio, durys užsiblokuoja, o iš garsiakalbių pasigirsta balsas, sveikinantis „atvykus į Minos pabėgimo kambarį“. Vagone iš viso yra šeši žmonės. Ir žaidimas prasideda iš naujo.

Kuo jis baigsis ir kaip su mirtinomis užduotimis pavyks susidoroti košmarą pirmoje filmo dalyje patyrusiems veikėjams, sužinosime šiandien į kino teatrus atkeliaujančiame siaubo trileryje „Pabėgimo kambarys 2: išėjimo nėra“.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)