Filmo epicentre vėl atsiduria byla susidomėję Edas ir Lorena Vorenai (aktoriai Vera Farmiga ir Patrickas Wilsonas). Deja, garsiausia pasaulio paranormalių įvykių tyrėja L. Warren, anksčiau aktyviai bendradarbiavusi su „Išvarymo“ franšizės kūrėjais, šįkart pagelbėti nebegalėjo – 2019-aisiais iškeliavo Anapilin (jos vyras Edas Warrenas mirė dar prieš pasirodant filmams, 2006 metais). Sutuoktiniai savo patirtomis istorijomis, įžvalgomis bei atradimais sudomino kino prodiuserius 1993-iais, kuomet pateikė sunkiai sveiku protu paaiškinamus garso įrašus. Vėliau sekė 14 metų trukęs scenarijaus rašymas, kurio į ekranus perkelti nesutiko nė viena kino kompanija. Pakeitus istorijos perspektyvą ir perrašius scenarijų Warrenų akimis, „Išvarymo“ franšizė tapo ne tik gyva legenda, bet ir antra sėkmingiausia siaubo kategorijoje po „Godzilos“, o kūrėjams uždirbo beveik 2 milijardus dolerių.

2016 metais režisierius Jamesas Wanas viešai teigė dėl užgriuvusių darbų daugiau neberežisuosiantis šios serijos filmų, tačiau neatmetė galimybės, jog jų pasirodys daugiau.

„Edas ir Lorraine Warrenai yra patyrę tokių istorijų, kad jų neįmanoma laikyti stalčiuose. Yra daugybė tikrai profesionalių režisierių, kuriems drąsiai perduočiau estafetę“, – tuomet sakė J. Wanas ir ramia galva savo pareigas perleido režisieriui Michaelui Chavesui.

Naujausiame filme „Išvarymas 3: velnias privertė mane tai padaryti“ pasakojama tikra garsiai praeityje nuskambėjusi istorija apie pirmąjį „demoniško užvaldymo“ gynybos atvejį JAV teismų istorijoje.

Sutuoktinių Warrenų tyrimas atskleidžia, kad prieš užvaldydamas Arnį, demonas į mūsų pasaulį pateko per 11-metį berniuką Deividą (akt. Julianas Hilliardas). Paranormalių reiškinių tyrinėtojai netrukus suvokia, kad susidūrė su dar neregėta pragariška galia, grasinančia pražudyti ne tik Arnį, bet ir juos pačius.

Kaip baigėsi ši šiurpi ir sunkiai sveiku protu suvokiama istorija, pamatysime siaubo mėgėjų itin lauktame trileryje „Išvarymas 3: velnias privertė mane tai padaryti“, kuris Lietuvos didžiuosiuose ekranuose pasirodys jau birželio 4-ąją.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)