Kaip rašoma pranešime spaudai, 1992 metais, kuomet žaidimas dar tik buvo kuriamas, jo autoriai sugalvojo gudrybę – tikrasis pavadinimas turėjo būti rašomas „Mortal Combat“, tačiau kūrėjai tyčia įvėlė klaidą ir užrašė žodį „Kombat“ su klaida. Sumanymas pasirodė buvęs itin sėkmingas – netrukus apie klaidą buvo kalbama visame pasaulyje, o žaidimas sulaukė nerėgėto populiarumo. Apie tai, jog šio žaidimo įkvėptas filmas buvo itin laukiamas, rodo ir pasiektas rekordas: N-16 auditorijai skirtas juostos anonsas per pirmą savaitę internete surinko net 116 mln. peržiūrų. Jis savo žiūrimumu aplenkė tokių filmų kaip „Loganas“ ir „Deadpool“ suaugusiems skirtų anonsų peržiūras.

Ne vienas juostoje suvaidinęs aktorius savo vaidmenims ruošėsi labai atsakingai. Joe Taslimas nieku gyvu nenorėjo nuvilti didžiausio „Mortal Kombat“ žaidimo gerbėjo – savo sūnaus, Hiroyuki Sanada dienas ir naktis leido prie kompiuterio tam, kad supanašėtų su herojais ir apsigyventų „jų kailyje“.

„Turiu prisipažinti, žaisti man nesisekė. Nuolat pralaimėdavau ir tai man niekaip nedavė ramybės. Tačiau naudos iš praloštų naktų buvo – susipažinau su veikėjais, jų istorijomis, o tai, be abejo, pasitarnavo filmavimo aikštelėse“, – sakė aktorius.

Juosta pasakos apie nuo seno skirtingose pasaulio kultūrose minimą neprilygstamų kovotojų turnyrą „Mortal Kombat“. Jame kautis lemta ir Koului Jangui – mišriųjų kovos menų (MMA) kovotojui, pragyvenimui užsidirbančiam ringe ir nieko nenutuokiančiam apie savo kilmę bei tikrąsias galimybes. Tačiau tai puikiai nutuokia Kito Pasaulio imperatorius Šang Tsungas, kuris pasiunčia savo geriausią karį Sub-Zero susidoroti su Koulu.

Pastarasis pagalbos kreipiasi į specialiųjų pajėgų majorą Džaksą, kuris jį nukreipia pas paslaptingąją Sonią Bleid. Su merginos pagalba Koulas patenka prieglobstį kariams, pažymėtiems Drakono žyme. Ženklu, kurį apgamo forma nuo gimimo turi ir Koulas, bet niekuomet nekreipė į jį didelio dėmesio.

Dabar didžiausias ir svarbiausias šio herojaus tikslas – pasiruošti „Mortal Kombat“ turnyrui bei drauge apginti gimtąją žemę nuo negailestingais kariais garsėjančio Kito Pasaulio.

Įspūdingu kino reginiu virtęs vienas sėkmingiausių pasaulyje video žaidimų „Mortal Kombat“ mūsų šalies kino teatrų ekranuose – jau nuo penktadienio, balandžio 30 dienos!

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)