S. Hayek papasakojo, kad 1995 metas filmuojant filmą „Desperado“ (tai buvo pirmasis rimtas jos vaidmuo filme anglų kalba) sekso scena su kolega Antonio Banderasu jos vos nepalaužė.

„Aš ėmiau raudoti: Aš nežinau, ar galiu tai padaryti. Aš bijau“, – pasakojo aktorė.

A. Banderasas ir filmo režisierius Robertas Rodriguezas darė viską, kad filmavimo aikštelėje sukurtų kuo laisvesnę atmosferą. S. Hayek paaiškino, kad jie abu labai stengėsi užtikrinti, kad ji jaustųsi saugiai, tačiau jų pastangos vargiai padėjo pasijusti geriau.

„Jie mėgino mane prajuokinti. Aš kelioms sekundėms nusiimdavau rankšluostį ir vėl pradėdavau verkti, – pasakojo aktorė. – Tačiau mes tai padarėme. Mes padarėme tai geriausiai, kaip anuomet galėjome“.

S. Hayek pasakojo, kad ji „bijojo“ to A. Banderaso atsipalaidavimo filmavimo aikštelėje. Nors ji kolegą pavadino „tikru džentelmenu“ filmavimo metu ir pažymėjo, kad jiedu išlieka artimi draugai iki šių dienų, tąkart buvo nejauku. Aktorė aiškino, kad tas akivaizdus aktoriaus atsipalaidavimas per visą procesą tik dar labiau blogino padėtį.

„Jis buvo labai atsipalaidavęs, mane tai jame labai gąsdino, jam tai buvo niekis, – pasakojo aktorė. – Pradėjau verkti, o jis man sako: „O, Dieve, verti mane siaubingai jaustis“. Ir man buvo gėda dėl to, kad verkiau.“

Aktorė sakė filmavimo metu galvojusi apie savo šeimą. Jos teigimu, jai siaubą kėlė ne tik apsinuoginimas prieš filmavimo komandą, bet ir tai, kad galiausiai tą filmą pamatys jos šeima. „Aš vis galvojau apie savo tėvą ir brolį. Ar jie matys šitą filmą? Ar iš jų dėl to tyčiosis?“ – sakė ji.

S. Hayek sakė mananti, kad, kalbant apie vyrų ir moterų nuogumą, egzistuoja dvigubi standartai. „Pas vyrus to nėra, – sakė ji. – Tavo (kreipėsi į laidos vedėją) tėvas sakytų: „Jo! Štai mano sūnus!“

S. Hayek sakė kad ta sekso scena scenarijuje atsirado po to, kai ji galutinai sutiko filmuotis filme. Nors ji galiausiai sutiko nusifilmuoti toje scenoje, prieš tai apie ją nežinojo. „Pirminiame scenarijuje jos nebuvo“, – žurnalui „Elle“ pernai duotame interviu sakė ji.“

Per filmo premjerą, kai buvo rodoma ta sekso scena, S. Hayek ir jos šeima išėjo iš kino teatro.

Laimei, aktorei taip niekada ir neteko sužinoti, kaip jos šeimos nariai būtų sureagavę į tą sekso sceną.

„Aš išėjau iš premjeros, kai jie rodė tą sceną, ir išsivedžiau savo brolį, tėvą ir motiną. Nenorėjau, kad jie matytų, – pasakojo aktorė. – Jie sutiko išeiti, o vėliau sugrįžti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)