Po to, kai aktorė Laura Dern ant scenos paskelbė jį kaip laimėtoją, filmo „Judas and the Black Messiah“ žvaigždė D. Kaluuya pradėjo dalintis savo įspūdžiais, bet vos po kelių sekundžių suprato, kad jo mikrofonas išjungtas.

Vėliau vėl pasirodęs ekrane juokaudamas mestelėjo: „Ką tik iš manęs pasityčiojote“.

Netrukus portalui „E!“ D. Kaluuya pakomentavo, kad svarbią minutę nutrūkus transliacijai netrūko streso, mat tai yra pirmasis aktoriaus „Auksinis gaublys“.

Na, o po savo transliacijos žurnalistams aktorius trumpai komentavo: „Kaip patikino mano internetas, viskas dėl pandemijos“.

Vis dėlto gavęs progą padėkoti už apdovanojimą, aktorius pasidžiaugė sėkme.

„Ši patirtis – neįkainojama. Štai, ką norėjau pasakyti. Didžiulę pagarbą norėčiau pareikšti Fredui Hamptonui ir visai šeimai. Mes tai darome tęsdami jų palikimą. Štai, kur esmė. Štai kodėl aš iš karto sunerimau ir pagalvojau, kad ką tik iš manęs pasityčiojote. Kalbėjau, o paskui... susinervinau“, – kalbėjo aktorius.

F. Hamptonas buvo amerikiečių aktyvistas. Čikagoje jis tapo žinomas kaip Juodosios panteros Ilinojaus skyriaus pirmininkas ir nacionalinės BPP pirmininko pavaduotojas, nužudytas FBI iniciatyva. Apie tai kalbama „Judas and the Black Messiah“ filme.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)