„Auksiniai gaubliai“ ėmėsi filantropinės partnerystės su nevyriausybine organizacija „Feeding America“. Šios partnerystės pagrindu taip pat bus atrinktas tam tikras skaičius maisto banko darbuotojų, dalyvausiančių dviejose vietose abiejose JAV pakrantėse vyksiančioje ceremonijoje.

Vasario 28 d. vyksianti ceremonija pirmą kartą istorijoje bus tiesiogiai transliuojama iš abiejų vietų: „Beverly Hilton“ viešbučio Los Andžele ir „Rainbow Room“ Niujorke.

Visiems žiūrovams iš anksto bus atliktas COVID-19 testas. Be to, prieš patenkant į bet kurią iš dviejų ceremonijos vietų jiems bus atliekamas sveikatos patikrinimas ir matuojama temperatūra. Viduje bus taikomi atstumo laikymosi nurodymai. Drauge sėdėti galės tik tam pačiam namų ūkiui priklausantys asmenys.

Be to, visiems darbuotojams ir aktoriams prieš renginį bus atliekami sveikatos ir temperatūros patikrinimai.

Siekiant užtikrinti visų dalyvaujančių asmenų saugumą, bus įgyvendinami griežti COVID-19 saugos protokolai, patvirtinti valstijų ir vietos valdžios. Visiems bus privaloma dėvėti kaukes ir visą laiką išlaikyti atstumą. Išimtis bus taikoma tik per apdovanojimų ceremoniją ant scenos pasirodantiems aktoriams.

Be to, renginiuose dirbs pareigūnai, užtikrinantys, kad bus laikomasi visų COVID-19 saugumo priemonių.

Kaip jau buvo pranešta anksčiau, renginio vedėjos bus Tina Fey ir Amy Poehler.

78-oji „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremonija bus transliuojama tiesiogiai vasario 28 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)