Jos iniciatoriais tapo du kiną ir serialus mylintys vyrai – Darius Voitukevičius ir Justas Pačinskas. O laidą jie nusprendė sukurti dėl vienos paprastos priežasties – suteikti žmonėms platesnį rekomendacijų spektrą bei atrinkti verčiausius ir dėmesio reikalaujančius filmus bei serialus, kurie leistų žiūrovams smagiai praleisti laiką ir patirti įdomią, prasmingą ir kokybišką pramogą, rašoma pranešime spaudai.

Be to, laidos metu yra kalbama ir apie didžiausias praėjusios savaitės naujienas, kurios sudrebino kino pasaulį, bei kiekvienai laidai pristatomos naujos temos kaip „Nostalgiški vaikystės filmai“, „Siaubo filmai, kurie leis smagiai praleisi Heloviną“, „Pinigai kino industrijoje“ ir t.t.

Ketvirtoje „Pasiklydę ekrane“ laidoje pasirodė svečias – „Delfi kelionių ambasadorius“ ir žurnalistas Orijus Gasanovas, kuris su vyrukais ne tik pasidalijo savo įžvalgomis apie kiną bei serialus ir rekomendavo kelis savo labai mėgstamus projektus, bet dar ir papasakojo apie savo netikėtus nuotykius kelionėse bei sutapatino jas su tam tikrais filmais.

Ir kalbėdamas apie vieną iš jų, jis išdavė paslaptį apie savo viešnagę Pietų Afrikos Respublikoje ir ten įsikūrusį kalėjimą, kuri dar niekada nebuvo niekur viešinta. O kalbėjo jis apie savo pažintį su iki gyvos galvos kalinčiu recidyvistu, kuris buvo atsakingas už vieno iš artimiausių Nelsono Mandelos žmonių nužudymą.

Apart šios kraupios informacijos, Orijus pasidalijo dar ir kitais įdomiais faktais bei nutikimais iš kelionių po Braziliją, Prancūziją, Japoniją ir kitas šalis.

Visą laidą galite pasižiūrėti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)