Nuo pat filmukų atsiradimo Skūbis Dū ir kompanija, narpliojanti pačius įvairiausius mistinius nusikaltimus bei kovojanti su keisčiausiais nusikaltėliais, tapo vienu mėgstamiausių visų laikų animacinių serialų. Į 1969-uosius atsigręžėme ne šiaip sau, rašoma pranešime spaudai.

Naujame filme taip pat grįžtama į herojų praeitį, kai jie dar buvo vaikai. Skūbis Dū ir jo geriausias bičiulis Šegis susidraugavo dar būdami vaikai. Netrukus jie susipažino ir su Dafne, Velma bei Fredu bei kartu įkūrė pirmąją pasaulyje mistinių tyrimų agentūrą „Mystery Inc.“. Jau netrukus bičiuliai susiduria su itin sudėtinga užduotimi: sutrukdyti nusikaltėliams, planuojantiems į pasaulį paleisti galingą ir viską naikinančią legendinio šuns Cerberio dvasią. Nuotykiai vėl prasideda.

Žiūrovai mūsų šalyje pamatys lietuviškai įgarsintą filmą, kuriam savo balsus paskolino tokios garsenybės kaip Indrė Stonkuvienė, Justinas Jankevičius, Vaidotas Martinaitis, Marius Jampolskis, Justė Starinskaitė. Ne tik herojų balsai, bet ir aktualijos bei juokeliai bus adaptuoti taip, kad juos suprastų ir nuo kėdžių iš juoko kristų ir jauni, ir vyresni žiūrovai.

Dialoguose išgirsime frazes apie „Ikea“, „Netflix“ ir net apie garsiąją Ingą Valinskienę ir tai tik dalis siurprizų, kuriuos išvysime didžiuosiuose ekranuose.

Kaip tai skambės, galite jau dabar pamatyti bei išgirsti juostos „Skūbis-Dū!“ anonse, o visa istorija apie naujausius kompanijos nuotykius jau nuo šiandien atkeliauja į Lietuvos kino teatrus.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)