Filmo pavadinimas turbūt bus girdėtas ir daugeliui knygų mėgėjų – drama pastatyta pagal pasauliniu fenomenu tapusį australų rašytojos Rhondos Byrne bestselerį „Paslaptis. The Secret“, kurio naujausias tiražas šiomis dienomis vėl pasirodo ir Lietuvos knygynuose, rašoma pranešime spaudai.

„Tokio savo dukteriai atsidavusio ir rūpestingo žmogaus nebuvau matęs. Jai filmavimo aikštelėje teko net du vaidmuo – Katie ne tik buvo puiki aktorė, bet ir mama. Jos pavyzdys – išties įkvepiantis. Dukrai K. Holmes atstoja ir mamą, ir tėtį bei turi ypatingą sugebėjimą: įjungus kameras tampa nuostabia aktore, išjungus jas – tobula mama“, - kolegę gyrė J. O‘Connellas.

Aktorius sakė, jog stebėdamas Katie, jis pats suprato, kokios moterys gali būti supermamos ir kaip puikiai jos sugeba derinti skirtingas veiklas. O vaidinti naujausioje dramoje K. Holmes turbūt nebuvo labai sudėtinga – jos herojė filme turi nemažai panašumų.

Juosta „Paslaptis: išdrįsk svajoti“ pasakos apie Mirandą (ją ir vaidina K. Holmes) – moterį, likusą vieną su trimis mažamečiais vaikais bei besisukančią kaip išmano, kad tik sudurtų galą su galu. Nenuostabu, kad ir į gyvenimą ji žvelgia ne itin optimistiškai, nesąmoningai laukdama, kol nutiks dar kas nors blogo.

Atrodytų, iš knygos puslapių gimęs scenarijus primena bet kurią kitą dramą, tačiau jei taip būtų, filmo istorijos įkvėpimu tapusi Rhondos Byrne knyga nebūtų turėjusi tokio pasisekimo – ji jau yra išversta į daugiau nei 50 kalbų (taip pat ir lietuvių) bei parduota daugiau nei 30-ies milijonų egzempliorių tiražu.

Ir tuomet, kai Mirandos gyvenime viskas dažosi vis liūdnesnėmis spalvomis, pasirodo paslaptingas nepažįstamasis, vardu Brėjus. Vyras – visiška jos priešingybė ir yra įsitikinęs, kad kiekvienas žmogus turi slaptą supergalią į savo gyvenimą pritraukti tai, ko trokšta. Kitaip tariant, Brėjus tiki, kad mintys materializuojasi ir įvyksta tik tai, ko mes patys norime.

Po keleto stulbinančių epizodų Miranda pamažu ima tuo tikėti ir atranda kitokio gyvenimo paslaptį. Tačiau didžiausia paslaptis – tikroji Brėjaus atsiradimo jos gyvenime priežastis – Mirandos dar tik laukia ateityje.

Filmo „Paslaptis: išdrįsk svajoti“ režisierius Andy Tenantas, puikiai žiūrovams žinomas kaip juostų „Kvailių auksas“, „Mergina iš Alabamos“, sako, kad ėmėsi filmo, nes laikams vis sunkėjant ir žmonėms einant iš proto dėl per didelių krūvių tokios juostos kino teatruose itin reikalingos.

Įkvėpimu daugeliui tapsianti drama „Paslaptis: išdrįsk svajoti“gelbėti pasaulio į kino teatrus atkeliauja jau šiandien, rugsėjo 4 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)