Liežuvautoja“ gerbėjų visame pasaulyje mylima dėl nepriekaištingo stiliaus, kone kiekvienas B. Lively personažo vilkėtas derinys – dievinamas, giriamas ir kopijuojamas. Todėl labai sunku patikėti, kad tik dabar stileivos pastebėjo vieną B. Lively vaidinamos Serenos stiliaus klaidą.

Neseniai dar kartą peržiūrėjusis serialą, socialinio tinklo „TikTok“ naudotoja @skyehanamaikai pastebėjo labai įdomų dalyką – 2002 metais parodytoje 6-ojo sezono 4-oje serijoje.

Serijoje B. Lively kuriamas Serenos personažas vilki figūrą pabrėžiančią koralų spalvos „Roland Mouret“ suknelę. Yra keli kadrai, kuriuose aktorė sėdi ir stovi. Pirmame ji kartu su vaikinu Stevenu Spence‘u, o antrame – restorane su Danu Humphrey.

„Ji atrodo tiesiog puikiai. Ir čia. Ji atrodo puikiai“, – sceną atpasakoja @skyehanamaikai.

Scenos pabaigoje, kai Serena ruošiasi eiti, tris sekundes labai aiškiai galima matyti, jog aktorė ne tik vilki seksualią suknelę, bet ir mūvi sportines kelnes (greičiausiai tam, kad filmuojant nesušaltų).

Serialo "Gossip girl" stopkadras / Foto: Netflix

Nors ekrane ši stiliaus klaida rodoma laba trumpai, sunku patikėti, kad tiek metų serialo gerbėjai nepastebėjo, kad Serena prie suknelės mūvi sportines kelnes.

Dabar, pasistengus akylai „TikTok“ naudotojai, serialo gerbėjai visame pasaulyje tiesiog eina iš proto.

Nuo tada, kai atradimu buvo pasidalinta „TikTok“ tinkle, jis buvo peržiūrėtas 7,3 mln. kartų. Vaizdo įrašą galite pamatyti paspaudę čia.

„Pats faktas, kad serialą iš viso peržiūrėjau kokius 3 kartus ir to nepamačiau...“, – teigia vienas iš daugybės komentatorių.

Realybė labai paprasta – pertraukų tarp filmavimų metu B. Lively mūvėjo sportines kelnes, kad nesušaltų. Tiesiog panašu, kad vienu metu pamiršo jas nusimauti prieš pradedant filmuoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)