„Kurti šį filmą, galima sakyti, man prilygo svajonės išsipildymui. Žinau, kad tai bus ne tik pramoga visai šeimai. Šis filmas turi kur kas didesnę galią – jis suvienys šeimos narius. Tėvus juosta privers per naujo pamilti iššūkių kupiną tėvystę, o vaikus – dar labiau patikėti, jog pasakos pildosi. Beje, man tai bus taip pat gera proga nueiti į kino teatrą su visa šeima. Anksčiau jie visad atsisakydavo, nes filmai būdavo ne itin šeimyniški“, – šypsosi M. Hazanavičius.

„Dingęs princas“ pasakos vienišo tėčio Džibio (jį vaidina minėtasis aktorius Omaras Sy), kuris beprotiškai myli savo aštuonmetę dukrą Sofiją (akt. Sarah Gaye), nepaprastą istoriją. Kiekvieną vakarą prieš miegą jis dukrai seka sugalvotas pasakas, kurios vyksta stebuklingoje „Pasakų šalies“ kino studijoje. Šios studijos kuriamose istorijose Sofija visuomet vaidina princesę, o jos tėtis visuomet įsikūnija į drąsų, herojišką, visus pavojus nugalintį ir princesę visuomet išgelbstintį princą.

Metai bėga, Sofija pamažu auga, tačiau vakarinių pasakų ritualas nesikeičia. Kol vieną dieną mergaitė įsimyli savo klasioką. Ir vakare apstulbina tėtį, pareikšdama, kad nuo šiol „Pasakų šalies“ kino studijos kuriamuose filmuose pagrindinį princo vaidmenį vaidins kitas aktorius.

Mylinčiam tėvui dabar reikės atsakyti į vieną svarbiausių gyvenimo klausimų – kaip išlaikyti balansą tarp laisvės ir perdėto rūpesčio; kaip „neužspausti“ savo dukters ir neprarasti jos meilės; kaip sugebėti išlikti jos didvyriu tiek fantazijose, tiek realiame gyvenime.

Itin jautrus filmas visai šeimai „Dingęs princas“ į mūsų šalies kino teatrus atkeliauja jau kovo 13 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)