Melancholiškoje dainoje paauglių dievaitė dainuoja „Niekada nepamatysi manęs verkiančios/ Nėra laiko mirti“, rašoma People.com.

Kūrinį, kaip ir visą Bilie kūrybą, prodiusavo jos brolis Finneasas ir Stephenas Lipsonas, orkestruote pasirūpino Hansas Zimmeris ir Mattas Dunkley‘is, gitaros partiją atliko Johnny Marras.

B. Eilish, kuri praeitą savaitę ant raudonojo „Oskarų“ kilimo Billy Porteriui atskleidė, jog atlikti Jameso Bondo teminę dainą visada buvo vienas iš jos gyvenimo tikslų, dainą gyvai pirmą kartą atliks „Brit Awards“ ceremonijoje Londone vasario 18 dieną, o jai scenoje padės Finneasas, H. Zimmeris ir J. Marras.

Dainą galite išgirsti čia:

Dainos „Bad Guy“ atlikėja – kol kas jauniausia, atlikusi teminę dainą J. Bondo filmui. Dainas filmams kūrė ir Samas Smithas bei Adele.

„Prisidėti prie to – tikra beprotybė. Galimybė įrašyti teminę dainą filmui, turinčiam tokią istoriją ir svarbą, didžiulė garbė. Jamesas Bondas – pati šauniausia kada nors egzistavusi filmų franšizė. Vis dar negaliu atsigauti“, – teigiama B. Eilish išplatintame pranešime.

„Parašyti dainą bondiados filmui – dalykas, apie kurį svajojome visą savo sąmoningą gyvenimą. Nėra ir negali būti idealesnio muzikos ir kino dueto kaip „Goldenfinger“ ir „Live and Let Die“. Mums didžiulė garbė prisidėti prie bondiados serijos. Tegyvuoja 007“, – pridūrė Finneasas.

Štai ką išplatintame pranešime teigia „No Time to Die“ prodiuseriai Michealas G Wilsonas ir Barbara Brocolli: „Billie ir Finneasas filmui „No Time to Die“ parašė labai įtaigią ir galingą dainą, puikia derančią su emocine filmo istorija“.

„Jie – išrinktieji įrašyti teminę dainą bondiados filmui. Esu didelė Billie ir Finneaso gerbėja. Jų kūrybinis integralumas ir talentas neturi lygių, laukiu nesulaukiu, kada visi galės įvertinti rezultatą – naują požiūrį, kurio balsas kalbės ir ateinančioms kartoms“, – džiaugiasi filmo režisierius Cary Joji Fukunaga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)