Negana to, kad ji vėl įsikūnyjo į komiksų gerbėjų dievinamą Harlę Kvin, dar tapo ir penkerius metus kurtos juostos prodiusere. Ir net pati atliko kaskadinius triukus, kas kėlė siaubą kitiems komandos nariams, rašoma filmo platintojų Lietuvoje pranešime spaudai.

„Nenoriu išduoti siužeto vingių, tačiau buvo tokių scenų, prieš kurių filmavimus primygtinai Margot siūlėme kaskadininkų pagalbą. Tačiau ta užsispyrusi moteris nė nedvejojusi atsisakė, o aikštelėje privertė mus ne tik prakaituoti, bet ir pražilti iš baimės“, – žurnalistams pasakojo kitas juostos prodiuseris Bryanas Unkelessas.

Jam pritarė ir režisierė Cathy Yan, kuri sako, kad dar dabar oda šiurpsta prisiminus, ką prieš kameras išdarinėjo M. Robbie: „Baisiausia, kad ji niekada garsiai neprisipažįsta, kad bijo. Ir net neparodo. Ji padarys viską, ko tik reikia filmui, o baimę paliks mums. Prisipažinsiu, kad man baisu buvo labiau nei jai“.

„Plėšriosios paukštės ir fantastiškoji Harlė Kvin“ pasakos istoriją apie tai, kaip į Kasandros rankas patekęs ypatingas deimantas paverčia ją gyvu taikiniu. Šio brangakmenio ieško Romanas Sionis – vienas grėsmingiausių Gotamo nusikaltėlių, dar žinomas slapyvardžiu Juodoji Kaukė ir be gailesčio susidorojantis su visais, stojančiais jam skersai kelio. Kartu su dar trim Plėšriosiomis Paukštėmis – Medžiotoja, Juodąja Kanarėle ir Renė Montoja – Harlė imasi globoti Kasandrą ir stoja prieš Romano smogikų armiją.

Drauge su M. Robbie filme pamatysime ir daugiau garsių veidų – Ewaną McGregorą, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez. „Plėšriosios paukštės ir fantastiškoji Harlė Kvin“ kino ekranuose – jau nuo šio penktadienio, vasario 7 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)