Po Džono Viko trilogijos K. Reevesas tapo vienu geidžiamiausių Holivudo aktorių, tad nenuostabu, jog „Marvel“ nori pasinaudoti aktoriaus populiarumu. Kino studijos „Marvel“ prezidentas Kevin Feige atvirai pasidalino apie savo bandymus prisivilioti K. Reevesą, nors studija dar turi rasti vaidmenį, kuris jam tiktų idealiai. Iki šiol K. Reeves nebuvo pasirodęs „Marvel“ kino visatos filmuose, tačiau jo bendradarbiavimas su „Keršytojai. Pabaiga“ režisieriumi Joe Russo priartina aktorių vienu žingsniu arčiau šio tikslo, rašoma filmų platintojų pranešime spaudai.

K. Reevesas ir J. Russo šiuo metu kartu kuria filmą, tapsiantį naujos režisieriaus produkcijos kompanijos „ABGO“ dalimi. J. Russo nėra linkęs ankščiau laiko atskleisti daugiau detalių apie šį filmą, kuris, jo teigimu, tėra „formavimo stadijoje“, bet patikino gerbėjus, kad scenarijus yra nuostabus ir K. Reevesas pasirodys pagrindiniame vaidmenyje.

Šis faktas, kad K. Reevesas dirba su J. Russo yra ženklas, kad aktorius pakeliui į „Marvel“ kino visatą, kadangi režisierius dirba su keliomis „Marvel“ kino visatos žvaigždėmis ir kituose projektuose.

Tačiau yra ir bloga žinia, kad dar ilgai galime nieko negirdėti konkretaus apie K. Reeveso prisijungimą prie „Marvel“ projektų. Šiuo metu kino studija intensyviai dirba prie pirmųjų ketvirtojo etapo projektų, kuriuose jau patvirtinti aktorių kolektyvai.

Kitas filmas „Marvel“ serijoje bus „Juodoji našlė“ (angl. „Black Widow“), kuriame pagrindinį vaidmenį atliks Scarlett Johansson, vėliau sulauksime filmo „Amžinieji“ (angl. „The Eternals“) su tokiomis žvaigždėmis, kaip Angelia Jolie, Richardas Maddenas, Salma Hayek bei Kitas Haringtonas.

Na, o K. Reevesą šiemet galėsime išvysti (labiau išgirsti) kempiniuko plačiakelnio animaciniame filme „Kempiniuko filmas: bėganti kempinė“ (angl. „The SpongeBob Movie: Sponge on the Run“).

Atsižvelgiant į K. Reeveso tarsi kultą primenančius gerbėjus ir jo įspūdingą karjerą Holivude, akivaizdu, kodėl „Marvel“ nori, kad jis prisiimtų svarbų vaidmenį visiškai naują laikotarpį pradėsiančioje „Marvel“ kino visatoje.

Neseniai duotame interviu K. Feige atskleidė, kad kiekvieną kartą, kai yra kuriamas naujas projektas, jis tariasi su K. Reevesu norėdamas išsiaiškinti, ar yra vaidmuo, kuris jam tiktų ir patiktų. Kol kas studija grįžo tuščiomis rankomis, tačiau jie tikrai stengiasi, kad aktorius atsidurtų jų pilotuojamame laive.

„Mes kalbamės su juo beveik ties kiekvienu filmu, kurį kuriame, – teigia „Marvel“ prezidentas Kevin Feige. - Mes nuolat kalbamės su Keanu... Aš nežinau, kada ir ar išvis kada nors jis prisijungs prie „Marvel“ šeimos, bet mes labai stengiamės išsiaiškinti, kaip tai padaryti.“

K. Feige ne veltui K. Reeveso prisijungimo procesą mėgsta palyginti su veiksmais, kurių prireikė įkalbinant aktorių Jake'ą Gyllenhaalą, kadangi „Marvel“ net kelis kartus prašė pastarojo aktoriaus prisijungti prie jų komandos, kol galiausiai surado geriausiai aktoriui tinkantį, garsųjį piktadario iš „Žmogaus-voro“, Mysterio personažą.

Iš tiesų „Marvel“ siekė, kad J. Gyllenhaalas suvaidintų patį Pyterį Parkerį dar 2003 metais, taigi prireikė daugiau nei dešimtmečio, kad aktorius prisijungtų prie „Marvel“ šeimos 2019-ųjų metų filme „Žmogus-voras: toli nuo namų“.

Galima tik tikėtis, kad „Marvel“ artimiausiu metu pasirašys susitarimą su K. Reevesu, o kad laukimas neprailgtų, ketvirtąjį „Marvel“ kino visatos etapą pradėsiantis filmas „Juodoji našlė“ pasirodys kinuose jau gegužės 1 d.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)