Iki šiol kartu su trim Jungtinėse Valstijose pastatytomis juostomis (2004, 2006 ir 2009 m.), serijoje jau sukurta 12 filmų, 8 knygos, keli komiksai ir vaizdo žaidimas. Dabar ši sėkminga ir nervus kaip reikiant pakutenanti filmų serija Holivude prikeliama naujam gyvenimui ir jau pateko į kelių užsienio naujienų portalų paskelbtus laukiamiausių 2020 metų siaubo filmų sąrašus, - rašoma pranešime spaudai.

Juostą ėmėsi kurti tokių kino hitų kaip „Mirties namai“ bei „Piktieji numirėliai“ prodiuseriai, o režisavo ir scenarijų rašė Nicolas Pesce’as.

„Ilgą laiką buvau originaliosios juostos gerbėjas. Kai Holivudas pametė galvas dėl filmų tęsinių bei perdirbinių, buvau tikras, kad aš turiu imtis „Pagiežos“. Ir labiausiai norėjau į istoriją pažvelgti kitomis akimis, moderniai ir dar su daugiau siaubo“, – sako režisierius.

Naujasis filmas „Pagieža“ pasakos apie policijos detektyvę, jauną vienišą motiną (ją vaidina aktorė Andrea Riseborough), kuri su mažamečiu sūnumi persikelia į naujus namus tyliame priemiesčio rajone. Jos viltis atversti naują, švarų gyvenimo lapą, greitai sudaužo paaiškėjusi siaubinga namo paslaptis. Pasirodo, jame anksčiau gyvenusi moteris siaubingo įniršio priepuolio metu išžudė visą savo šeimą. Dabar name apsigyvenusi siaubinga ir gailesčio nepažįstanti jėga persekioja bet ką, kas peržengia namų slenkstį. Detektyvė privalo pasitelkti visą savo išmintį bei drąsą, kad pergudrautų piktąją dvasią ir išgelbėtų tiek save, tiek sūnų nuo likimo, baisesnio už mirtį.

Kraują stingdanti siaubo juosta „Pagieža“ Lietuvos kino teatruose pradedama rodyti sausio 3 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)