Kalbama, kad kuriant mokslinės fantastikos serialą kartu su jo autoriais dirbs ta pati lietuvių komanda, kuri prisidėjo ir prie „Černobylio“ filmavimų. Amerikiečių komandai talkins didžiausi mūsų šalies kino industrijos profesionalai.

Kaip ir amerikiečių kurtas bei daugybę apdovanojimų pelnęs „Černobylis“, „Stranger Things“ taip pat turėtų pritraukti milijonines investicijas bei pasauliui dar kartą priminti apie Lietuvoje esančias galimybes kino kūrėjams.

Kol kas oficialiai šią žinią Vilniaus savivaldybės atstovai komentuoti atsisakė teigdami, jog apie tai daugiau galės pasakoti tik po Naujųjų metų. Tačiau DELFI šią naujieną patvirtino net du patikimi šaltiniai.

„Netflix“ serialas „Stranger Things“ pasakoja apie devintojo dešimtmečio Indianos valstijos miestelį, kur grupė jaunuolių patiria itin keistus dalykus. Čia netikėtai dingsta dvylikametis Vilas Bajersas. Vėliau dėl šio vaiko dingimo pradedamas tyrimas, kuriame netrūksta keistų nutikimų ir sutapimų. Jau kitą dieną po jo dingimo atsiranda paslaptinga ir galių turinti mergaitė.Kiek vėliau seriale paaiškėja daug keistų faktų, plėtojami neįtikėtini herojų portretai.

Po serialo premjeros 2017 metais kūrėjai pelnė net penkis „Emmy" apdovanojimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)