Filme, kurį pristato „Keršytojai. Pabaiga“ kūrėjai, išvysime ir juostose „Juodoji pantera“, „Kapitonas Amerika“ bei „Keršytojai“ išgarsėjusį Chadwicką Bosemaną, kuris sako, jog naujoji juosta taip stipriai pakeitė jo gyvenimo ritmą, kad šis negali grįžti į įprastą gyvenimą net ir praėjus metams po filmavimų, - rašoma pranešime spaudai.

Lygiai taip jaučiasi ir kitas juostos aktorius Tayloras Kitschas. Žurnalistams jis atskleidė, jog filmavimai vykdavo naktimis, tad teko gerokai pasikankinti, kol ėmė priprasti prie pasikeitusio ritmo.

„Juokai juokais, bet visi mes jautėmės kaip zombiai. Rinkdavomės vakare, o 4:30 paryčiais jau būdavome lyg nesavi. 5:30 val. Filmavimai dar nebūdavo pasibaigę, likdavo dialogų scenos. Jūs įsivaizduojate, ką tuomet galvojo mūsų smegenys? To nesuprasdavo ir mūsų kūnai. Miegoti nueidavome 8 val. ryto, o pamiegojus iki maždaug antros valandos popiet, vėl imdavome ruoštis į filmavimus“, – prisimena aktorius.

Tačiau jis sako, kad sunkiausia būdavo laisvadieniais, kuomet aktoriai vis tiek keldavosi ir eidavo miegoti „filmavimų režimu“, nes aiškiai suprato – jei pakeisi dienotvarkę vieną dieną, kitą bus vėl sudėtinga į ją grįžti.

„Pasibaigus „21 tiltas“ filmavimams, drąsiai būtume galėję filmuotis juostose apie kokią apokalipsę, mums net nebūtų reikėję grimo“, – šypsosi T. Kitschas.

Filmavimai naktimis būdavo planuojami ne šiaip sau, toks buvo kūrėjų sumanymas. Įtempto veiksmo kupinas trileris „21 tiltas“ pasakos apie tai, kaip neeilinio nusikaltimo Niujorke metu susišaudyme su nusikaltėliais žūsta net aštuoni policininkai. Detektyvas Andrė Deivisas (aktorius Ch. Bosemanas, „Juodoji pantera“) gauna užduotį bet kokia kaina sugauti nusikaltėlius. Pradėjęs jų medžioklę, vyras greitai aptinka daug keistų faktų, sutapimų ir detalių, rodančių, kad ne viskas yra taip, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Kartu su kolege detektyve (akt. Sienna Miller) sekant karštais įtariamųjų pėdsakais, prieš Deiviso akis ima skleistis įspūdingas korupcijos tinklas, kuriame nebeaišku, kas yra įstatymo gynėjai, o kas – nusikaltėliai.

Kažkam vis aktyviau kėsinantis į paties Deiviso gyvybę, detektyvas ryžtasi precedento neturinčiai operacijai – pirmą kartą istorijoje atkirsti Manheteną nuo išorinio pasaulio. Uždarius visus 21 tiltą, sala tampa žūtbūtinės kovos lauku.

Kuo viskas baigsis, išvysime Lietuvos kino teatruose, filme „21 tiltas“, jau nuo penktadienio, lapkričio 22 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją