Pristatyme pasirodė: renginių vedėja, verslininkė Agnė Grigaliūnienė, „Lietuvos ryto“ televizijos vadovas Audrius Siaurusevičius, aktorius Tomas Erbrėderis, aktorius Mantas Bendžius, aktorius Mindaugas Čapas, aktorė Agnė Buškevičiūtė-Tumalavičienė ir daugelis kitų, skelbiama pranešime spaudai.

Pirmadienį pristatomas serialas į televizijos ekranus sugrąžins politinę dramą ir žada nustebinti žiūrovus savo vaizduojama realybe. Kokią kainą politikai moka už valdžią? Ir kur ta riba tarp tikrojo „aš" ir to „politinio", kurį esi priverstas ir pasiryžęs sukurti dėl rinkimų, dėl įvaizdžio, dėl pergalės? Kiek kaukių turime kiekvienas iš mūsų ir kiek jų pasimatuotume, jeigu kandidatuotume į Prezidentus, o svarbiausia ar nepamirštume jų nusiimti?

Kaip teigia serialo kūrėjai tik pristačius serialą reklamuojančius klipus sulaukta įvairių komentarų ir nuomonių dėl būtent šiuo metu televizijoje pasirodančio serialo, vaizduojančio realybėje nesamų politikų ir kitų valdžioje esančių žmonių gyvenimą Gulbininkų miestelyje. Vienas pagrindinių ir daugiausiai diskusijų sulaukusių vaidmenų seriale patikėtas Tomui Ebrėderiui, kuris teigė, kad šis serialas pakeitė jo požiūrį į politikus. ,,Aš supratau, kiek daug vidinės energijos jie turi ir patekęs į tokį politinį ,,žaidimą” nesugebėsi greitai susigaudyti, su tuo teko susidurti ir man - prireikė nemažai laiko išmokti šį politinį žaidimą . Politiko darbas vargina - jis gi retai kada gali atsipalaiduoti, visada galvoji ką darai ir ką sakai”.

Pristatymo metu savo įspūdžiais dalinosi ir serialo režisierius Justinas Krisiūnas kuris teigė, kad šis serialas savyje talpina daugelį įvairių sferų - ne tik politiką ,,Visiems įdomu sužinoti kas stovi už prezidento - šeima, mylimieji ir kas dar?”.

Seriale vaidmenis atlikieka visas būrys talentingiausių šalies aktorių: Tomas Erbrėderis, Daiva Rudokaitė, Mindaugas Capas , Agnė Buškevičiūtė - Tamulavičienė, Tadas Gudaitis, Akvilė Žirgulytė, Indrė Jaraitė - Gražienė, Mantas Bendžius ir kiti žinomi aktoriai.
Serialo „Pone Prezidente“ premjera – jau spalio 21 dieną per „Lietuvos ryto“ televiziją. Jis bus rodomas pirmadieniais - trečiadieniais 22:00 val.

Pristatymo akimirkos nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)