„Kai esi jaunesnis ir pavargsta raumenys, pagalvoji „Žmogau, aš tikrai viską kontroliuoju.“ Tuomet sukanka 45-eri ir mąstai: „Dėl ko aš vis dar tai darau?“ – Didžiosios Britanijos „GQ“ žurnalui duotame interviu prisipažino aktorius Ch. Bale'as.

„Vieną kartą aš dirbau scenoje su šešiasdešimtmečiu kaskadininku, kuris turėjo nuolat nukristi nuo žirgo ir nusileisti ant galvos. Aš pažvelgiau į jį ir pagalvojau: „Įdomu, ar jis kada nors įsivaizdavo, kad tai darys būdamas 60-ies?“ Jis mokėjo nukristi ant galvos kaip niekas kitas. Ir kaskart jis pašokdavo atgal ant kojų. Bet kaskadininkai nemėgsta parodyti, kad susižeidė. Jei jie susilaužys ranką, jie bandys nuslėpti šį faktą. Su visa pagarba kaskadininkams, aš nenorėčiau to daryti, kai man bus šešiasdešimt. Anksčiau mėgdavau važiuoti savo motociklu ir mėgdavau nuo jo nukristi. Buvo taip smagu, kai grįždavau su nubrozdinimais. Bet dabar sakau: „Dieve, prašau, negaliu nukristi, nes žinau, kad galiu nebepakilti“, – sako Ch. Bale'as.

Tada, sėdėdamas greta kolegos M. Damono, su šypsena jis pridūrė: „Mes čia sėdime kaip niūrūs senukai! Mes to nebegalime daryti!"

Tiesą sakant, Ch. Bale'as prisipažino, kad patyrė išvaržą po to, kai Tomas Hardy'is nesugebėjo išgirsti „stop“ filmuojant sceną veiksmo filmui „Tamsos riterio sugrįžimas“.

„Taip. Šiuo metu aš vis dar jaučiu skausmą, - žurnalui sakė aktorius. - Beje, nėra jokios Tomo kaltės – jis negalėjo girdėti dėvėdamas tą kaukę“.

Netrukus Ch. Bale'as ir Mattas Damonas pasirodys drauge tikroje istorijoje apie automobilių legendą veiksmo filme „Le Manas'66. Plento karaliai“ (orig. „Le Mans '66“).

Filme M. Damonas vaidina amerikietį automobilių dizainerį Carrollą Shelby'į, o Ch. Bale'as – britų lenktynininką Keną Milesą. Šie du vyrukai sutinka pagaminti „Ford Motor Company“ lenktyninį automobilį ir laimėti prestižines Le Mano lenktynes bei nukarūnuoti nenugalimą čempioną „Ferrari“.

Tačiau neapsigaukite, nes šie du aktoriai nėra tikri automobilių ekspertai realiame gyvenime.

„Aš moku apsimesti, kad išmanau apie automobilius ir galiu juos pataisyti. Bet nemėginkite priversti kurį nors iš mūsų ką nors sutvarkyti realiame gyvenime“, – juokaudamas pridūrė Ch. Bale'as, į ką M. Damonas atsakė: „Pamiršk tai!“

Veiksmo filmas „Le Manas'66. Plento karaliai“ kinuose nuo lapkričio 15 d.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)