„Skaivokerio iškilimas“ pasirodys kinuose šių metų gruodį, tad nekantriai laukiant premjeros, visų „Žvaigždžių karų“ gerbėjų džiaugsmui, kino studija „Lucasfilm“ atskleidė naują personažą vardu Babu Frik, rašoma pranešime spaudai.

Kol kas buvo paviešinta tik viena Babu Frik nuotrauka, bet to pakanka, kad jis pelnytų žavingiausio „Žvaigždžių karų“ personažo titulą. Nuoširdi paguoda R2-D2, BB-8 ar D-IO gerbėjams.

Kiek ankščiau Babu tapatybė buvo pirmą kartą atskleista pristačius žaislinę personažo versiją. Tačiau ši nuotrauka pirmą kartą atskleidžia jo išvaizdą netrukus kinuose pasirodysiančiame filme.

Babu yra Anzelano kalvis, kuris dirba su Kijimi prieskonių bėgūnais. Jis gali „nulaužti“, perprogramuoti ir sutaisyti bet kokį droidą, nepaisant esamų saugumo priemonių. Babu Frik drąsiai galima vadinti technikos karaliumi. Jo mažose akutėse matosi atsidavimas ir rūpestis. Babu yra itin protingas. Ir nors visi aplink nori jį apsaugoti, iš tiesų, Babu gali apsiginti pats.

Devintoji „Žvaigždžių karų“ juosta „Skaivokerio iškilimas“ pasakos istoriją, nutikusią po filmo „Paskutinis džedajus“ įvykių. Naujausios kino juostos siužetas vis dar gana miglotas, ypač turint omeny, kad filmo „Paskutinis džedajus“ pabaiga atsakė į daugybę klausimų, taigi tikrai nėra aišku, kaip Babu padės Gėriui nugalėti Blogį. Galbūt jis pataisys piktąjį raudonų akių C-3PO? Ar jis taps raktu pakeisiančiu galaktikos likimą? O gal būtent jis ir yra naujai iškilsiantis Skaivokeris?

Visi atsakymai paaiškės „Žvaigždžių karai. Skaivokerio iškilimas“ premjeroje kinuose gruodžio 18 d.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)