Dar gerokai prieš išgarsėjant scenoje, laimint „Grammy“ ir iš muzikos susikraunant milijonus dolerių, Cardi B, kurios tikrasis vardas Belcalis Marlenis Almánzar, iš tiesų šoko striptizą.

„Šis darbas man padėjo tapti finansiškai nepriklausoma, nes tuo metu gyvenau pas savo vaikino tėvus ir nieko neturėjau. Tuomet vėl galėjau grįžti į mokyklą. Už mane vyresnė tame pačiame klube šokusi moteris patarė man taupyti ir pradėti savo verslą. Tada ir supratau – šį pasaulį valdo pinigai ir turiu progresuoti“, – viename interviu pasakojo Cardi B.

Tiesa, sutapimų su filmo scenarijumi jos gyvenime buvo ir daugiau. Šis faktas toli gražu nepuošia dainininkės biografijos. Atlikėja yra prisipažinusi, jog nelegalių paslaugų užsimaniusius vyrus ji apsvaigindavo ir vėliau apvogdavo.

„Kad ir kokie blogi tuomet buvo mano sprendimai, turėjau tai daryti, kad išgyvenčiau“, – sakė Cardi B.

Panaši istorija pasakojama ir juostoje „Aferistės“. Joje veiksmas sukasi apie striptizą viename Niujorko klubų šokančią Ramoną (akt. Jennifer Lopez), kuri yra viena ilgiausiai klube išdirbusių šokėjų. Tad vos galą su galu suduriančiai klubo naujokei Destinei (akt. Constance Wu) ji tampa viskuo: patarėja, palaikytoja ir geriausia drauge.

Kasnakt matant ciniškus, geismo ir godulio apimtus klubo klientus Ramonai kyla pyktis. Juk būtent jie – turtingi bankininkai, makleriai ir finansininkai – kalti, kad tokie žmonės kaip Destinė ir ji pati nemato šviesios dienos. Netrukus Ramona sukuria planą, kaip, pasitelkus savo patirtį ir darbe išmoktas gudrybes, būtų galima jiems atkeršyti.

Ji suburia viskam pasiryžusių merginų būrelį (tarp jų ir Cardi B vaidinama herojė) ir ima švarinti savo klientų kišenes. Iš pradžių tai joms fantastiškai sekasi, tačiau net ir geriausiame plane pasitaiko netikėtumų…

Kokie jie ir pamatysime jau nuo šio penktadienio, rugsėjo 20 dienos, į Lietuvos kino teatrus atkeliaujančioje kriminalinėje dramoje „Aferistės“.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją