Filmas kino ekranus turėtų pasiekti kitų metų balandį.

Šiuo metu filmą režisuoja Cary Fukunaga.


25-asis J. Bondo filmas, filmuojamas Italijoje ir Jungtinėje karalystėje, susidūrė su sunkumais, kurie prasidėjo 2015-ųjų spalį, kai D. Craigas pareiškė, kad geriau jau „persirėžtų riešus“, nei vėl vaidintų J. Bondą.

2017-aisiais jo požiūris sušvelnėjo, tačiau tais pačiais metais režisierius Danny Boyle‘as, pakeitęs Samą Mendesą, kuris atsisakė toliau režisuoti J. Bondo filmus, taip pat pasitraukė, tokio savo veiksmo priežastimi įvardindamas ginčą dėl scenarijaus.

Vietoj jo buvo pasamdytas amerikietis Cary Fukunaga. Tuomet filmas susidūrė su visa virtine scenarijaus rašytojų, kol D. Craigas nurodė, kad scenarijų išdailinti turėtų serialo „Fleabag“ scenarijaus autorė Phoebe Waller-Bridge – tik antroji rašytoja moteris per visą bondiados istoriją..

„Daily Mail“ citavo Ph. Waller-Bridge: „Buvo daugybė kalbų apie tai, ar J. Bondas dabar tebėra aktualus ir tinkamas personažas – dėl to, koks jis yra ir kaip elgiasi su moterimis. Manau, tai nesąmonė. Man regis, šiandien J. Bondas tebėra visiškai tinkamas ir svarbus“.

„Bondiada ėmė augti. Ji ką tik pradėjo vystytis. Svarbu tai, kad filme su moterimis elgiamasi tinkamai. J. Bondas neturi to daryti. Jis turi likti ištikimas savo personažui“.

J. Bondo prodiuserė Barbara Broccoli praėjusiais metais „The Guardian“ sakė, kad J. Bondu „niekuomet“ netaps moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją